rss

Editia exclusiva Stinger Tribute celebreaza viziunea de inalta performanta a marcii Kia

  1. 24/01/2023
    Vezi toate fotografiile (3)

    Kia a anuntat detalii despre o noua editie exclusiva, cu specificatii de top, denumita Stinger Tribute. Limitata la doar 1.000 de exemplare in intreaga lume, Tribute aduce un omagiu viziunii de inalta performanta Kia si celebreaza contributia semnificativa a sedanului Stinger in cadrul marcii de la introducerea sa in 2017, acum ca productia modelului emblematic se apropie de sfarsit.
    Bazandu-se pe specificatiile versiunii Stinger GT V6 bi-turbo de 3.3 litri, editia Stinger Tribute ridica atractivitatea estetica si natura sportiva a uimitorului sedan la un nou nivel. Pe langa nuanta de vopsea existenta Ascot Green, clientilor li se ofera posibilitatea de a alege o noua nuanta de vopsea gri mat Moonscape. Un element sofisticat suplimentar este finisajul negru care impodobeste carcasa eleganta a oglinzilor exterioare, precum si etrierele de frana Brembo de culoare neagra si rotile expresive de 19 inch cu finisaj negru lucios.
    „Editia Stinger Tribute reprezinta un capitol important din povestea spiritului de inalta performanta Kia. Dispunand de o culoare exclusiva si de ornamente interioare nemaivazute pana acum intr-un sedan, serveste, de asemenea, ca o sarbatoare potrivita a contributiei Stinger pentru marca Kia”, a declarat Chang Sung Ryu, Senior Vice President si Head of Purchase CX Design Sub-division.
    In interior, o colectie selecta de imbunatatiri de design si materiale aduc si mai mult  un plus atmosferei sportive a cabinei spatioase, si infuzate cu tehnologie a modelului Stinger. Pielea  Terracotta de culoare maro, special creata, imbogateste scaunele sport, iar atractivitatea atemporala a materialului se extinde la caracteristici precum volanul, ornamentele fetele de usi si manerele usilor. Designerii Kia au aplicat un finisaj cu efect de carbon pe partea superioara a consolei si pe panourile usilor pentru a completa noua piele Terracotta.
    O emblema in forma de viespe recent introdusa este incorporata elegant in tetiera scaunelor. Aceasta infrumusetare subtila denota simultan numele masinii si semnifica raspunsul ”ascutit” al puternicului sau motor V6 bi-turbo pe benzina de 3.3 litri. Aplicarea unei placute numerotate pe prag pe partea soferului asigura autentificarea exclusivitatii, confirmand faptul ca doar 1.000 de unitati vor fi construite la nivel global.
    „Pe masura ce intram intr-o noua era a mobilitatii, Kia va satisface nevoile clientilor care doresc sa se bucure de niveluri ridicate de placere dinamica in timpul condusului prin modele electrificate de inalta performanta, cum ar fi EV6 GT. Iar strategia marcii de a continua sa accelereze dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de electrificare va asigura ca sustenabilitatea si performanta puternica se combina fara efort sub insigna Kia”, a adaugat Chang Sung Ryu.

    Vizualizari: 559
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »