rss

Echipare S-Line pentru Audi Q5 (cu galerie foto)

  1. 02/05/2008
  2. Tags: Audi q5 s-line
    Vezi toate fotografiile (9)
    Dupa o lansare fara prea mult tam-tam la Salonul Auto de la Beijing, Audi incepe acum sa dezvolte lucrurile in jurul lui Q5, lansand la mai putin de o luna un pachet sport menit sa sublineze dinamismul fratelui mai mic al lui Q7.

    Cea mai evidenta schimbare este adusa de setul de roti cu jante de 20 de inch diametru, insa inginerii germani au intarit si suspensiile, astfel incat masina sa bucure pe cel de la volan cu o stabilitate de invidiat.

    La o privire mai atenta, cineva va putea recunoaste un Q5 S-Line si multumita grilei de radiator cromate, prizelor de aer din zona farurilor de ceata ce au primit o finisare sportiva sau a geamurilor fumurii.

    Inauntru, SUV-ul Audi isi primeste “enoriasii” intr-o atmosfera aliniata pretentiilor de sprinter, in care scaunele sport cu ajustare electrica, tapitate cu piele Nappa (sau, dupa preferinte, Alcantara) joaca rol de primadona.

    Mai trebuie doar sa strangi volanul imbracat in piele perforata si sa lipesti pedala de acceleratie de podea, sperand ca pana si motoarele TDi vor suna altfel...

    Click pe prima poza sai click aici pentru galerie foto completa.
    Vizualizari: 1106
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »