rss

E timpul sa ne reconectam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2021!

 1. 06/09/2021
  Vezi toate fotografiile (1)

  Intre 7 – 17 Octombrie te asteptam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2021, cel mai important eveniment auto cu public al anului, ce va avea loc la Romexpo in Pavilionul B2, cat si in zona exterioara adiacenta pe o suprafata totala de peste 25.000 mp.
  Primul Salon Auto organizat in Romania, SAB & Accesorii a furnizat incepand cu anul 1993 un eveniment la cele mai inalte standarde, aducand si anul acesta ultimele noutati din domeniul auto. 
  La SAB & Accesorii 2021 vei descoperi premiere nationale, modele concept si noutatile sezonului 2021 – 2022 venite direct de la IAA Mobility Munchen.
  Intr-o perioada dificila pentru domeniul auto din Romania, dorim ca SAB & Accesorii sa reprezinte un accelerator pentru revenirea la normalitate, un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vanzarilor si atingerea obiectivelor de business prin interactiunea cu clientii si specialistii din domeniul auto.
  De asemenea, in cadrul Salonului, te invitam sa descoperi un spatiu destinat exclusiv mobilitatii electrice, in cadrul caruia vor fi expuse cele mai recente modele de automobile electrice si hibrid, iar consultantii de la stand te vor ajuta cu toate informatiile referitoare la noile tendințe. 
  Ca in fiecare an, cele mai importante companii din domeniul echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto vor expune cele mai noi tehnologii prezente la Automechanika Frankfurt si in cadrul SAB & Accesorii, fiind reprezentate pe o suprafata interioara si exterioara de peste 7000 mp.
  Informatii utile SAB & Accesorii 2021:
  Locatie: Pavilionul B2 Romexpo si zona exterioara adiacenta.
  Program: 7 – 17 Octombrie, orele 10.00 – 20.00.
  www.sab.ro
  Asiguram companiile expozante si vizitatorii de implementarea tuturor masurilor de siguranta sanitara in vederea desfasurarii in cele mai bune conditii a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2021 respectand procedurile si recomandarile autoritatilor sanitare de la data desfasurarii evenimentului.

  Vizualizari: 2893
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 6.050 EUR, An: 2012, Kilometri: 148.000 detalii »

  Toate anunturile »