rss

e-Rifter si e-Traveller: Peugeot isi axeaza oferta de MPV-uri pe versiunile 100% electrice

  1. 16/01/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Marca Peugeot isi accelereaza planul de electrificare si, incepand cu ianuarie 2022, in Europa, isi va axa oferta de modele dedicate transportului de persoane – Peugeot Rifter si Peugeot Traveller/Expert Combi - exclusiv pe vehiculele 100% electrice.
    In 2022, pentru modelul Rifter, clientii din Romania vor putea comanda vehicule cu motor termic (BlueHDI), dar exclusiv cu omologare N1.
    Profesionistii, companiile si familiile beneficiaza de cele mai bune tehnologii electrice marca Peugeot pentru a-si transporta clientii, partenerii si persoanele apropiate in cel mai mare confort, cu zero emisii de CO2, zero zgomot, zero vibratii, zero miros de combustibil si zero schimbari de trepte de viteza.
    “Marca Peugeot se afla deja in fruntea mobilitatii electrice: 75% dintre vehiculele pentru pasageri si 100% dintre vehiculele comerciale ale marcii sunt deja disponibile cu un motor electrificat. In 2021, unu din sase autovehicule Peugeot vandute in Europa a fost un vehicul electrificat si, in noiembrie, 1 din 5 autovehicule Peugeot vandute a fost un vehicul electrificat. Acest lucru arata ca marca Peugeot are oferta potrivita pentru clientii sai si ca cererea de vehicule electrificate este intr-o continua crestere rapida”, a afirmat Linda Jackson, CEO marca Peugeot.
    Peugeot e-Rifter este disponibil in versiuni cu 5 sau 7 locuri si este echipat cu motor electric de 100 kW/136 CP si o baterie litiu-ion de 50 kWh ce ofera o autonomie de 280 km (conform ciclului WLTP).
    Peugeot e-Traveller este disponibil in 3 versiuni de lungime, cu o baterie de 50 sau de 75 kWh ce alimenteaza motorul electric de 100 kW/136 CP, pentru a gazdui pana la 9 persoane la bord intr-un confort sporit, cu o autonomie de pana la 330 km (cu bateria de 75 kWh, conform ciclului WLTP).
    Pentru clientii care au nevoie de un vehicul mai simplu si cu o capacitate similara pentru transportul de persoane, Peugeot e-Expert face mobilitatea electrica partajata si mai accesibila. Pentru a facilita deplasarile pe distante mai mari, e-Expert echipat cu baterie de 50 kWh poate recupera 80% din autonomie in numai 30 de minute.
    La Peugeot, electrificarea ia forma tehnologiei plug-in hybrid – cu SUV-ul 3008 sau sedanul si break-ul premium 508 – sau a tehnologiei 100% electrice – cu modelele e-Rifter si e-Traveller, dar si e-208 si e-2008.
    Noul 308, lansat de curand pe piata, va fi primul model Peugeot cu o oferta complet electrificata: versiunile plug-in hybrid disponibile inca de la lansare si versiunile full-electric care vor veni in 2023, atat pentru sedanuri, cat si pentru break-uri.
    Marca Peugeot depune eforturi in vederea dezvoltarii urmatoarei generatii de vehicule electrificate: in decembrie 2021 a iesit de pe linia de productie primul e-Expert Hydrogen echipat cu tehnologia plug-in fuel cell. Bazat pe modelul e-Expert care a fost votat “International Van of the Year 2021”, e-Expert Hydrogen ofera un sistem cu pile de combustie asociat cu 4 rezervoare de hidrogen si o baterie reincarcabila. Tehnologia pilelor de combustie permite incarcarea cu hidrogen in numai 3 minute la o statie dedicata. Autonomia vehiculului este de 400 km (conform ciclului WLTP in curs de omologare).

    Vizualizari: 1102
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »