rss

Dublu succes pentru BMW EfficientDynamics

  1. 29/01/2009
  2. Tags: BMW , BluePerformance, BMW, Efficientdynamics
    Vezi toate fotografiile (1)


    La putin timp de la debutul sau, BMW Advanced Diesel cu BluePerformance a fost premiat de publicatia “Ward’s Auto World” pentru reducerea emisiilor de oxizi de azot.

    BMW ramane cel mai de succes producator de motoare, intrand in top “10 Best Engines” 2009 cu noua motorizare pentru BMW 335d limuzina si BMW X5xDrive35 alaturi de propulsorul de sase cilindri.  Constructorul bavarez a marcat un real succes prin lansarea programului Efficient Dynamics.

    BMW Advanced Diesel cu BluePerfomance este bazat pe propulsorul de trei litri diesel si sase cilindri in linie cu sistem SCR (Selectiv Catalyctic Reduction), beneficiaza de bloc din aluminium, injectie Common Rail si tehnologie Variable Twin Turbo si livreaza 286 CP. Propulsorul echipeaza BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW Seria 6, BMW X3, BMW X5 si BMW X6.

    Motorul pe benzina cu sase cilindri, 306 CP, cuplu de 400 Nm si injectie High Precision este al doilea reprezentant BMW pe lista “10 Bwar Engines” din acest an. Acesta echipeaza modelele BMW Seria 1, BMW Seria 3, BMW X6 si noul BMW Z4 sDrive35i.

    Premierea a avut loc la Salonul Auto de la Detroit, unde un juriu de experti a selectat cele mai performante sisteme de propulsive diponibile pe piata din Statele Unite ale Americii.
    Vizualizari: 1150