rss

Dubla premiera pentru Mazda la Salonul Auto de la Tokyo 2017

  1. 19/10/2017
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Tokyo Motor Show
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mazda Motor Corporation va expune doua concepte la Salonul Auto de la Tokyo din 2017: unul care va anunta produsele de generatie urmatoare ale companiei si celalalt care intruchipeaza directia noilor generatii de modele. Mazda prezinta, de asemenea, motorul pe benzina SKYACTIV-X la Salonul Auto de la Tokyo, care se deschide publicului in perioada 28 octombrie - 5 noiembrie.

    O premiera este reprezentata de un hatchback compact care imbina tehnologia si designul de ultima generatie. Acesta dispune de arhitectura SKYACTIV-Vehicle, tehnologii de ultima generatie bazate pe filozofia de design Mazda, care ofera o functionalitate optima si este alimentat de SKYACTIV-X, primul motor pe benzina, disponibil la vanzare din lume, care utilizeaza aprinderea prin comprimare. Rezultatul este o performanta dinamica extrem de rafinata compatibila cu un aspect exterior deosebit al automobilului.

    Modelul ce reprezinta viziunea de design, in acelasi timp, defineste conceptul de design pentru generatiile viitoare Mazda - vine cu  o expresie mai profunda a limbajului de design KODO, apreciat la nivel global, care a debutat pe Mazda CX-5 in 2012.

    De asemenea, va fi afisat modelul Mazda CX-8, un nou SUV cu trei randuri de scaune, cu upgrade-uri majore la motorul diesel curat SKYACTIV-D 2.2, precum si o editie speciala Mazda MX-5 Red Top. Mazda CX-8 va fi in vanzare in Japonia in decembrie. Mazda MX-5 va dispune de un pavilion inchis de culoare rosie si tapiterie din piele nappa de culoare rosie.

    Presedintele si CEO-ul Mazda, Masamichi Kogai declara cu ocazia premierelor: “In august am anuntat strategia Zoom-Zoom durabil 2030, viziunea noastra pe termen lung asupra dezvoltarii tehnologiei, care stabileste modul in care Mazda spera sa utilizeze placerea de a conduce, atractia fundamentala a automobilului, pentru a ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confrunta oamenii, pamantul si societatea. Viziunea angajeaza pe Mazda sa reduca substantial emisiile de CO2 si credem ca cea mai buna modalitate de a realiza acest lucru este reducerea emisiilor in conditii reale, oferind in acelasi timp un amestec de motoare cu combustie si tehnologii de electrificare, luand in considerare situatia energetica si mixul energetic al fiecarei regiuni”. 

    Executivul Mazda continua: “Standul nostru in acest an marcheaza inceputul unei noi ere pentru Mazda. Vom prezenta un concept cu designul si tehnologiile care vor defini o noua generatie de masini Mazda. Printre acestea este SKYACTIV-X, un motor pe benzina care realizeaza un vis istoric in industria auto globala. “

    Vizualizari: 1683
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »