rss

DTM: Ralf va fi confirmat la Mercedes

  1. 07/02/2008
  2. Tags: Ralf schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fostul pilot al echipei de Formula 1 Toyota, Ralf Schumacher, este foarte aproape de a semna un contract cu echipa Mercedes, alaturi de care va concura in sezonul 2008 al Campionatului German de Turisme (DTM).

    Germanul de 32 de ani, care a participat si in aceasta saptamana la testele echipei de pe circuitul potrughez de la Estoril, va alerga pe modelul Mercedes de anul trecut.

    "Nu as fi aici, pilotand aceasta masina, daca nu mi-ar fi facut placere si daca nu as fi luat in serios propunerea de a concura in DTM. Ma bucur de fiecare minut de teste pentru a ma familiariza cu masina", a declarat Schumacher.

    "Daca totul va decurge normal, voi concura pe masina din 2007. In fond, sunt nou in DTM si trebuie sa invat totul si sa ma acomodez cu masina - pentru asta nu ai nevoie de una noua. In acest prim an, obiectivul nu va fi neaparat sa castig curse", a mai spus Ralf.

    In timp ce mezinul familiei Schumacher a testat bolidul din 2007, Paul Di Resta si Jamie Green au testat noua masina, sporind astfel speculatiile potrivit carora cei doi vor face parte din echipa Mercedes, alaturi de Bernd Schneider si Bruno Spengler.
    Vizualizari: 734