rss

DS 4 castiga premiul "Cea mai frumoasa masina a anului 2022"

  1. 28/01/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Juriul celei de-a 37-a editii a Festival Automobile International acorda modelului DS 4 premiul "Cea mai frumoasa masina a anului 2022".
    Conceput de DS DESIGN STUDIO PARIS, DS 4 se remarca prin proportii de exceptie si o prezenta remarcabil de impunatoare, atat la exterior, cat si la interior.
    Premiul "Cea mai frumoasa masina a anului" este cel de-al 7-lea premiu revendicat de marca DS Automobiles in cadrul ultimilor 8 editii ale Festival Automobile International.
    DS 4 intruchipeaza noua generatie de modele DS Automobiles. Rafinat, dar si high tech, DS 4 asociaza un design exterior carismatic cu puritatea si fluiditatea designului interior, caracterizat de multiple detalii "lucrate manual".
    "Premiul Cea mai frumoasa masina a anului este o recompensa pentru creatorii modelului DS 4. Inainte de a contura primele schite, am lucrat impreuna cu inginerii Marcii timp de doi ani pentru a modela platforma tehnica. Cand am demarat procesul de creatie, am beneficiat de o marja de manevra exceptionala pentru dezvoltarea unui nou concept. Inspirata de conceptul DS AERO SPORT LOUNGE, recompensat anul trecut de Festival Automobile International, silueta modelului DS 4 este unica in segment, cu proportii nemaiintalnite pana acum. Caroseria este atletica, foarte musculoasa, compacta si sustinuta de roti de mari dimensiuni. Este in acelasi timp aerodinamica, eficienta si carismatica."
    Thierry Metroz, Director Design – Marca DS Automobiles
    Incepand cu anul 2006, Festival Automobile International acorda anual premiul "Cea mai frumoasa masina a anului", precum si diverse alte premii.
    Juriul Festival Automobile International este format din Jean-Michel Wilmotte (Presedintele juriului, arhitect), Anne Asencio (vice-presedintele juriului, vice-presedinte Design Experience Dassault Systems), Hermidas Atabeyki (presedintele companiei D3 Studio), Paul Belmondo (fost pilot de raliuri, consultant TV), Cyrille Duval (director companie), Laurent Gardinier (actionar Maisons Taillevent), Etienne Gernelle (director publicatie, Presedinte si CEO Le Point), Olivier Josse (responsabil relatii publice Alcyone), Jacques Nicolet (Presedinte Everspeed), Patrick Pruniaux (Presedinte Girard-Perregaux), Isabelle Schlumberger (Director General Vanzari, Marketing si Dezvoltare JCDecaux) si Ari Vatanen (fost pilot de raliuri si fost deputat in Parlamentul European).
    DS Automobiles a primit numeroase distinctii in cadrul Festival Automobile International:
    DS 4: Cea mai frumoasa masina a anului 2022
    DS AERO SPORT LOUNGE: Marele premiu Cel mai frumos Concept Car al anului 2021
    DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 : Marele Premiu Spot publicitar 2020
    DS 3 CROSSBACK: finalist Cea mai frumoasa masina a anului 2019
    Jean-Eric Vergne : Marele Premiu al Festivalului 2019
    DS 7 CROSSBACK : Marele Premiu Cel mai frumos interior al anului 2018
    ONLY YOU : Marele Premiu Creativ'Experience al anului 2017
    DS DIVINE : Premiul Special al Juriului 2015
    Echipa de Design DS 4
    Director: Thierry Metroz
    Director de Design Exterior: Frederic Soubirou
    Designer: Thomas Duhamel
    Director de Design Interior: Thomas Bouveret
    Designeri: Sylvain Gaudichon, Tzu Han Chou
    Director al Departamentului Culori, Materiale si Finisaje: Sabine Pannetrat
    Designer: Thomas Altet
    Director ProLab: Nicolas Deluy
    Designeri: Robert Nuboer si Cyril Veynante.
    DESPRE MARCA DS AUTOMOBILES
    Animata de spiritul avangardist si de mostenirea exceptionala a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansata in 2015, isi propune sa intruchipeze know-how-ul frantuzesc in materie de automobile de lux.
    Concepute pentru clientii dornici sa-si exprime propriul stil si aflati in cautarea tehnologiilor de ultima ora, modelele DS imbina rafinamentul si tehnologiile avansate. Marca DS lanseaza, odata cu DS 3 CROSSBACK, DS 4, DS 7 CROSSBACK si DS 9 o gama de vehicule de talie mondiala.
    Singura marca dubla campioana in Campionatul de Formula E (categoriile Echipe si Piloti) in 2019 si 2020, DS Automobiles este in fruntea electrificarii mobilitatii si ofera toate modelele sale in versiune electrificata.
    Sub semnatura E-TENSE, marca DS Automobiles propune motorizari 100% electrice si plug-in hybrid cu pana la 360 CP si tractiune integrala. Din 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi numai in versiune 100% electrica.
    Prezenta in 41 de tari, marca DS a creat si dezvoltat o retea de distributie exclusivista care include 400 DS STORES si DS SALONS la nivel mondial.

    Vizualizari: 1672
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »