rss

Drift Grand Prix, numaratoarea inversa

  1. 19/10/2011
  2. Tags: Drift Grand Prix, Motorsport
    Vezi toate fotografiile (1)

    Au mai ramas numai doua zile pana la  Drift Grand Prix of Romania, cea mai mare competitie de motorsport din Europa, in care se vor intrece 50 de piloti din 14 tari. Evenimentul va avea loc in weekendul 21-23 octombrie 2011, pe circuitul stradal de la Casa Poporului, Bucuresti.

    Pasionatii auto si nu numai, sunt asteptati cu mic cu mare la Drift Grand Prix of Romania, la sfarsitul saptamanii. In cursa vor intra Campionul European, Campionul Irlandei, Campionul Finlandei, Campionul Poloniei, Campionul Germaniei, alaturi de piloti profesionisti de renume din toate colturile continentului si din Romania.

    Pe langa cei mai tari piloti din 14 tari, vor mai face spectacol drifteritele Ramona Rusu din Romania si Nikolett Szanto din Ungaria. Pe langa faptul ca a surclasat zeci de piloti barbati, Nikolett Szanto fost desemnata drept cea mai sexy drifterita din lume!

    Tot la Drift Grand Prix of Romania, va avea loc un show de tuning unde vor defila masini si motoare modificate,  car-audio si off-road, multe dintre ele urmand a fi dezvaluite in premiera in Romania. Totodata, vor fi prezentate masini car-audio care pot atinge un nivel al sunetului de 155 de decibeli, depasind astfel un avion cu reactie care decoleaza. Mai exact, o asemena presiune acustica ar putea cauza o comotie cerebrala persoanei aflate in interiorul masinii

    La Drift Grand Prix of Romania, iubitorii de masini si motociclete ii vor putea admira pe Terry Grant, cel mai bun cascador din Europa cu masina, si celebrul stunt-rider Raptowny, care va face show cu motocicleta. Demonstratie va face si Valentin Porcisteanu, Campionul National de Raliuri al Romaniei.

    Pentru ca masinile hibride si electrice reprezinta viitorul industriei auto, va avea loc si o parada de autovehicule verzi.



    Deschiderea oficiala: Vineri incepand cu ora 16, acces gratuit
    Sambata 22 octombrie si duminica 23 octombrie, programul este intre orele 10-22
    Pret bilet: incepand de la 10 lei/persoana.
    Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit

    Vizualizari: 1293