rss

Doua versiuni noi pentru Opel Insignia: limuzina si... dric!

  1. 24/03/2009
  2. Tags: Eagle Specialist Vehicles, Insignia, Insignia Statesman, Opel
    Vezi toate fotografiile (5)

    Compania britanica Eagle Specialist Vehicles, care are o vasta experienta in modificarea unor modele de serie si transformarea acestora in vehicule cu diverse intrebuintari precum limuzinele de lux si masinile funerare, s-a ocupat recent si de noul Opel Insignia.

    Astfel, cele doua variante de caroserie ale lui Insignia, denumite Statesman, sunt in plin proces de dezvoltare si in curand vor fi finalizate.

    Versiunea de lux destinata transportarii vip-urilor va avea sase portiere si trei randuri de scaune, interiorul fiind decorat cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate, dar si cu excentritatilor tipice pentru un astfel de vehicul. De partea cealalta, masina funerara a primit la partea posterioara o cabina special desenata pentru transportarea unui sicriu si a mai multor coroane de flori care sunt folosite in astfel de momente.

    Ambele variante vor fi oferite cu jante din aliaj, tapiterie din piele neagra lucrata cu grija si diferite echipamente. De asemenea, se poate opta pentru oricare dintre motorizarile de pe versiunea standard a lui Opel Insignia, insa este posibil sa se renunte la versiunile mai slabe, cum este turbodieselul CDTi de 110 CP.

    Vizualizari: 2950