rss

Doi romani la Bucharest Challenge 2007

  1. 15/04/2007
  2. Tags: Campionatul European FIA GT3, Claudiu David, Mihai Marinescu
    Vezi toate fotografiile (2)
    Mihai Marinescu si Claudiu David vor testa, pe 17 si 18 aprilie, un Dodge Viper Coupe, masina cu care vor concura si la „Vodafone Bucharest Challenge 2007” in cadrul Campionatului European FIA GT3.

    „Prezenta unui echipaj romanesc la startul uneia din cursele programate in perioada 18 - 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, este foarte importanta si tocmai de aceea am hotarat sa-i sustinem pe cei doi piloti. Sunt sigur ca interesul pentru primul eveniment de acest gen din Romania va fi astfel mult mai mare”, a declarat Hartmut Beyer, promotorul Vodafone Bucharest Challenge 2007.

    Mihai Marinescu concureaza anul acesta in Campionatul Italian si in Campionatul European de Formula Renault 2.0 si a inceput sezonul in forta terminand pe locul secund ambele curse de la Vallelunga, in prima etapa din Campionatul Italian. Imediat dupa testul de la Dijon, Mihai Marinescu va pleca spre Zolder unde este programata prima etapa din Campionatul European Formula Renault 2.0.

    „Sunt mai mult decat fericit ca am ocazia sa particip la acest test si ca voi putea reprezenta Romania in cursa de la Bucuresti. Ma astept sa fie unele diferente intre masina pe care o pilotez acum, un monopost Formula Renault 2.0 si Dodge-ul Viper, dar sunt sigur ca ma voi acomoda foarte repede cu aceasta masina”, a spus Mihai Marinescu.

    Claudiu David, vicecampion anul trecut in Campionatul de Raliuri al Romaniei, se pregateste intens pentru participarea in Campionatul Mondial, prima cursa fiind cea din Argentina in perioada 4 – 6 mai 2007.

    „Programul meu pentru 2007 include participarea la trei etape din Campionatul Mondial de Raliuri si nu am visat niciodata ca voi ajunge sa concurez intr-o astfel de cursa. Testul de la Dijon este extrem de important pentru mine deoarece nu am mai mers niciodata pe o astfel de masina. Voi incerca sa adun cat mai multe informatii in cele doua zile de teste programate in Franta si apoi vom vedea ce se va intampla in cursa de la Bucuresti”, a spus Claudiu David.

    Cei doi piloti romani, licentiati ACR-CNAK, vor testa in premiera, la Dijon un Dodge Viper Coupe, masina folosita, in 2006, de trei echipe din Campionatul European FIA GT3. Anul trecut modelul Dodge Viper Coupe s-a impus pe circuitele de la Oschersleben, Spa Francorchamps si Dijon.

    „Vodafone Bucharest Challenge 2007” se va desfasura in perioada 18 – 20 mai 2007 pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului (pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor), in cele trei zile ale evenimentului fiind programte curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie si Cupa Dacia Logan.
    Vizualizari: 1008
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »