rss

Dodge se tine de concursuri

  1. 01/04/2007
  2. Tags: Dodge, Ram challenge
    Vezi toate fotografiile (1)
    Doua noi si interesante concursuri au fost lansate recent de Dodge in Statele Unite, participantii urmand a se intrece pentru obtinerea cheilor de contact a doua dintre cele mai apreciate modele ale marcii americane: Ram si Avenger.

    Tot ce trebuie sa faca este sa intre in iuresul a doua jocuri inedite si, in baza indemanarii, respectiv talentului lor, sa le si castige.

    In primul din ele, numit „Dodge Ram Rock’em Sock’em Challenge”, concurentul intra intr-un joc de computer in care foloseste sagetile de pe tastatura intr-o anumita ordine pentru a-si pulveriza din pumni adversarul de pe ecran.

    Daca il lasa lat suficient de repede, va fi introdus in divizia de premii Tier 1 Heavyweight pentru a avea sansa de a castiga o camioneta Ram 1500. Cel de-al doilea concurs este mult mai pacifist. Numit „Dodge Avenger – Avenge Your Commute”, el presupune compunerea unui eseu de 250 de cuvinte in care concurentul trebuie sa-si descrie incercarile si necazurile prin care trece zi de zi in drumul catre si dinspre servici.

    Cea mai buna dintre aceste compuneri va fi declarata castigatoare, iar autorul va fi trimis cu avionul catre Los Angeles pe 16 aprilie pentru a i se da ocazia sa faca tandari o „replica” a masinii sale si a pleca acasa cu un Dodge Avenger nou-nout.

    Noroc ca numai americanii participa – aici nu ne-ar fi ajuns 250 de cuvinte...
    Vizualizari: 935