rss

Dodge Ram R / T vine la SEMA 2008

  1. 15/10/2008
  2. Tags: Dodge, Mopar, Ram, Sema, Tuning
    Vezi toate fotografiile (1)


    Pe langa alte trei versiuni restilizate ale lui Dodge Ram ce vor fi prezentate in noiembrie la SEMA, in Las Vegas, vom putea admira un concept realizat de o echipa de design numita Underground in colaborare cu Mopar.

    Este vorba despre Dodge Ram R/T, o noua interpretare a modelului Ram Sport ce va fi lansat in 2009. Si, contrar ultimului trend ce strabate Statele Unite de cand cu criza economica, creatorii sai l-au dotat pe R/T cu un propulsor V8 de 5.7 litri ce dezvolta 380 CP.

    Caroseria este vopsita intr-un classic albastru B5, iar tevile duble de esapament si snorkel-ul din aluminiu cu insertii de carbon poarta semnatura Mopar. De altfel, Mopar poarta responsabilitatea si pentru garda joasa la sol, ei fiind cei care au livrat kit-ul de suspensie, dar si pentru multe alte elemente, cum ar fi pedalierul sau jantele Alcoa de 22 inch. Si apropo de roti, acestea sunt dotate cu anvelope 285/45R22 pe fata si 305/40R22 pe spate.

    La interior, Dodge Ram R/T are scaune imbracate in piele Katzkin cusuta cu fir bej, ca sa se potriveasca cu nuanta instrumentelor de bord.
    Vizualizari: 1231