rss

Dodge Ram Mopar Street Package vine la SEMA 2008

  1. 15/10/2008
  2. Tags: Dodge, Mopar, Ram, Street Package
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul Chrysler va fi foarte activ la cel mai mare salon din lume dedicat produselor aftermarket, SEMA, ce se va desfasura incepand cu 4 noiembrie in Las Vegas.

    Nu mai putin de sase masini modificate de o echipa a celor de la Mopar vor fi prezentate – doua Dodge Challenger si patru Dodge Ram –, iar noi ne-am oprit mai intai asupra lui Ram Sport Street Package.

    Aceasta va fi doar una dintre nenumaratele posibilitati de personalizare oferite de catre divizia oficiala de tuning a concernului din Detroit, urmand a atrage audienta cu profilul coborat, caroseria vopsita in culoarea afinelor si jantele Alcoa de 22 de inch.

    Intre timp, bodykit-ul cu praguri evazate, prize de aer sapate in capota si spoiler profilat aerodinamic vor trambita prezenta motorului V8 HEMI de 390 CP, al carui raget va disipa mai mult ca sigur orice sansa de a asculta ceva muzica la sistemul audio/video cu monitoare in tetiere.

    Pe de alta parte, acest “neajuns” va fi compensat de habitaclul cu scaune, volan si interioare de usi tapitate in piele si velur, ce se va transforma noaptea in vodka-bar gratie sistemului de iluminatie ambiental, bazat pe tehnologia LED. Sweet...

    Vizualizari: 1186