rss

Dodge Challenger nu va veni in Europa

  1. 01/09/2007
  2. Tags: Dodge Challenger
    Vezi toate fotografiile (1)
    Americanii au o veste proasta pentru noi: nu au de gand sa comercializeze fantasticul neo muscle-car Challenger si pe Batranul Continent, acesta urmand a fi distribuit intr-o serie limitata doar in SUA (deci, pana si multi dintre fanii americani vor rata ocazia de a-l parca in fata casei).

    Decizia a fost luata chiar de catre noii proprietari Chrysler, Cerberus Capital Management, care au intors astfel la 180 de grade decizia luata de fosta echipa de conducere.

    Versiunea de serie a minunatului concept Dodge va fi prezentata oficial la salonul auto de la Chicago pe 15 februarie 2008 si va intra in productie la scurt timp dupa aceea, la fabrica Chrysler din Brampton.

    Totusi, sperante pentru a-l vedea pe Challenger in Europa inca exista, fanii europeni ai modelelor muscle-car urmand a pune mana pe cateva exemplare prin intermediul dealerilor privati, ce le vor vinde insa mai mult ca sigur la preturi exorbitante. In alta ordine de idei inca nu se stie daca rivalii de la GM il vor oferi aici pe Camaro, insa Ford paree decis sa faca acest pas in privinta gamei Mustang.
    Vizualizari: 809