rss

Dodge Caliber by Startech

  1. 13/04/2007
  2. Tags: Dodge caliber
    Vezi toate fotografiile (2)
    Cel mai mic model Dodge este suficient de musculos inca de cand iese de pe portile uzinei, dar Startech, divizia lui Brabus care se ocupa de modelele grupului Chrysler, considera ca i-ar sta si mai bine cu ceva mai multa „fibra”, plus o atitudine de demolator.

    Ca urmare, a rezultat acest tuning venit din iad, care va fi probabil cap de lista la realizarea lui Mad Max 4.

    Cei de la Startech spun ca acest tuning e destinat ameliorarii aerodinamicii masinii, dar ne indoim ca cineva va da doi bani pe eliminarea a doua-trei sutimi din acceleratii, desi dieselul de 2 litri dezvolta 180 CP si 360 Nm in loc de 140 CP si 310 Nm (fapt care ii permite masinii sa ajunga la 100 km/h in 8,6 secunde  - cu 0,7 secunde mai bine ca in serie).

    Nu, toti vor saliva dupa acea vopsea neagra si acele jante fumurii de 19 inch (optional chiar unele de 20 de inch), asezonate cu un spoiler frontal dominat de o priza de aer imensa, o evacuare dubla sport, un bumper spate cu design modificat si, evident, cu un kit de suspensie ce coboara masina cu 30 mm.

    Bineinteles, ei vor dori si un habitaclu pe masura a ceea ce se intampla la exterior, dar un pachet complet de modificari va fi disponibil de-abia in vara. Merita asteptat, nu?
    Vizualizari: 1522