rss

Disponibil acum pentru comenzi: Noul Opel Astra, de la 19.500 € in Romania

  1. 06/02/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce si-a sarbatorit premiera mondiala la Russelsheim la finalul anului trecut,  Noul Opel Astra, cea mai recenta generatie a bestseller-ului clasei compacte, este acum disponibil pentru a fi comandat si in Romania. Cu design-ul sau indraznet si pur, precum si cu tehnologiile inovatoare de top, complet noul, Noul Astra deschide o noua era. Nivelul de echipare standard include numeroase sisteme de asistenta de ultima generatie, precum avertizarea de coliziune frontala cu franare automata de urgenta, detectarea pietonilor, avertizarea parasirii benzii de rulare, recunoasterea limitatoarelor de viteza sau detectarea somnolentei. Pretul modelului entry-level cu cinci usi este de 19.500 € (pret recomandat de retail, inclusiv TVA, in Romania) – un pret atractiv si competitiv in segment. Performanta dinamica la nivelul de baza este asigurata de motorul de 1,2-litri turbo cu trei cilindri, motor pe benzina cu injectie directa (81 kW/110 CP) cu o cutie manuala cu sase trepte (consum combustibil combinat potrivit WLTP : 5,5-5,2 l/100 km, 126-119 g/km CO2).
    Cei care prefera sa conduca electric, vor gasi oferta potrivita inca din momentul lansarii pe piata a noului Astra. Pentru prima data, modelul Astra este acum disponibil si in versiune electrificata. Clientii vor putea conduce modelul Astra Hybrid pornind de la pretul atractiv de 33.080 €. Dupa deducerea bonusului de mediu, pretul de achizitie al noului Astra Hybrid este de numai 26.690,00€. Este garantata multa putere, cu eficienta maxima: modelul hybrid ofera o putere de sistem de 132 kW/180 CP si un puternic cuplu maxim de 360 Newton metri (consum combustibil combinat WLTP1: 1,8-1,3 l/100 km, emisii CO2 de 41-29 g/km). in modul pur electric, noul Astra Hybrid poate acoperi pana la 61 km (WLTP ) fara emisii. Varful de gama va fi atunci versiunea hybrid cu o putere impresionanta a sistemului, de 165 kW/225 CP (consum combinat WLTP1 : 1,4-1,1 l/100 km, emisii CO2 de 31-24 g/km). De la inceputul lui 2023, Opel Astra-e cu baterie electrica va completa portofoliul de motoare.
    "Cu un design indraznet si pur, economie ridicata combinata cu tehnologii inovatoare si o gama larga de sisteme de propulsie, noul Opel Astra ii va incanta pe clientii nostri. In functie de preferintele pe care le au si de profilul de sofat, isi pot alege solutia potrivita pentru ei: benzina, diesel sau plug-in hybrid. Electric, eficient si captivant – acesta este noul Astra", declara Nadia PIETREANU - DMC OPEL RO (Trust  Motors-  Importator unic al marcii in Opel Romania) 
    Atentia la detalii: Noul Astra combina design-ul indraznet cu tehnologii de top
    Noul Opel Astra este o declaratie de design pentru brand. Mai dinamic ca niciodata, cu suprafete stralucitoare, vaste, eliberat de elemente de prisos.Cu Opel Vizor, noul semn distinctiv al modelelor Opel, noul model a fost re-creat, pana la cel mai mic detaliu.
    Noul Astra face de asemenea o declaratie clara si prin tehnologiile si sistemele de asistenta pe care le aduce clasei compacte. Inovatii cu care clientii sunt familiarizati de la vehiculele din segmentele superioare. Un punct culminant al portfoliului extins il reprezinta cea mai recenta versiune a blocurilor optice adaptive, anti-orbire, Intelli-Lux LED® Pixel light. Sistemul vine de la modelul Insignia, nava amiral a marcii Opel, cu cele 168 elemente LED, fiind lider in clasa compacta si in cea mijlocie.
    Un adevarat salt in timp a avut loc la interiorul noii generatii a modelului. Cu Pure Panel, panoul complet digital, instrumentele analogice sunt istorie. Noua interfata om-masina (HMI), cu elemente grafice proaspete si moderne, ofera clientilor o experienta pura si intuitiva. Operarea se face prin intermediul unui ecran tactil extra-larg, precum un smartphone. in plus, setarile importante, cum ar fi climatizarea, pot fi selectate direct prin cateva comutatoare. Niciodata nu a fost Opel atat de intuitiv si usor de actionat, precum este noul Astra.
    Confortul remarcabil al scaunelor in noul model al clasei compacte este, de asemenea, tipic pentru Opel. Scaunele fata, dezvoltate in-house, sunt certificate AGR (Campanie pentru un spate sanatos), cu o ergonomie exemplara, in special in calatoriile lungi. soferul este sustinut de sisteme optionale de asistenta de ultima generatie, de la afisajul head-up – la camera cu vizualizare la 360-grade, denumita Intelli-Vision.
    Elegantul Opel Astra in cinci usi este acum disponibil pentru a fi comandat in Romania si va ajuge la primii sai clienti in lunile urmatoare. Sportivul si elegantul Opel Astra Sports Tourer ii va urma in curand.

    Vizualizari: 1086