rss

Diorama cu Interceptor-ul lui Mad Max, de la Paul Miller

  1. 01/11/2008
  2. Tags: AutoArt, Interceptor, Mad Max
    Vezi toate fotografiile (6)

    Mel Gibson a facut cariera din interpretarea rolului lui Max Rockatansky – politistul din seria Mad Max –, un om care impartea dreptatea intr-un viitor apocaliptic de la volanul unui Ford Falcon complet modificat.

    Botezat Interceptor, bolidul face parte din galeria celor mai celebre masini folosite in filme, alaturi de Batmobil si DB5-ul lui James Bond, iar AutoArt Models nu avea cum sa nu aiba asa ceva in colectia de machete; totusi, Paul Miller crede ca au omis cate ceva...

    Una dintre cele mai bune companii din lume cand vine vorba de miniaturizarea diverselor aparitii din vasta istorie a industriei auto, AutoArt a lansat o bijuterie de macheta a lui Interceptor, scara 1:18, finisata pana la cel mai mic detaliu conform specificatiilor masinii reale.

    Un fanatic al acestui gen de produse insa, pe nume Paul Miller, crede ca au omis un aspect: in realitate, masina nu era nici pe departe atat de curata si impecabila din punct de vedere al starii caroseriei pe cat o arata macheta.

    Ca urmare, omul a decis sa creeze cateva diorame pline de “praf” si “noroi” (chiar si pete de ulei!), in care mini-Interceptor-ul sta alaturi de Max si alte cateva obiecte intr-un peisaj foarte asemanator cu anumite secvente din film.

    Bineinteles, nivelul detaliilor este incredibil de inalt, conform sumei de minimum 400 de $ si maximum 700 de $ pe care Miller il percepe la livrarea lor. Pentru un fan adevarat, chiar si o asemenea suma poate fi trecuta cu vederea...

    Vizualizari: 2654