rss

Din culise: Transformarea Hyundai Tucson in „Beast” pentru filmul Sony Pictures - „Uncharted”

  1. 01/04/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Centrul Tehnic Hyundai America a transformat Tucson in „Beast” pentru pelicula Uncharted, cel de-al doilea film din cadrul parteneriatului strategic Hyundai - Sony Pictures, dupa „Spider-Man: No Way Home”.
    Designul si performantele Tucson accentueaza spiritul de aventura, SUV-ul gamei Hyundai fiind considerat candidatul ideal pentru a fi transformat in „Beast”. La popularitatea modelului - care s-a vandut in anul 2021 pe piata europeana in peste 137.000 de exemplare - contribuie aspectul exterior, motorul – disponibil in mai multe sisteme de propulsie (termica, mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid), interiorul spatios si echipamentele pentru siguranta si pentru confort.
    Sistemul de tractiune integrala Hyundai HTRAC imbunatateste si mai mult manevrabilitatea si motricitatea, in functie de aderenta si de viteza autovehiculului. In functie de preferinte, conducatorul auto poate alege intre mai multe moduri de condus: Normal, Sport si Eco. In plus, selectorul Terrain Mode permite optimizarea tractiunii pe diferite suprafete, cum ar fi zapada, nisip sau noroi, imbunatatind performanta si setarile sistemului HTRAC. Functia ECS (Electronic Controlled Suspension) monitorizeaza suspensia autovehiculului, pentru a maximiza confortul deplasarii si performantele.
    Tucson „Beast”
    Tucson „Beast” a fost inspirat de popularul joc video Uncharted, echipa Centrului Tehnic Hyundai America avand la dispozitie doua saptamani pentru stabilirea directiei de design, inainte de a demara etapa de productie. „In mod normal, finalizarea unui astfel de proiect dureaza 2-3 ani”, a declarat Elizabeth Curran, Senior Design Manager for the Colour Team - Hyundai North America. „Ca designer, un proiect care se concretizeaza atat de repede iti ofera multe satisfactii.”
    Exteriorul modelului Tucson „Beast” a fost proiectat pentru aventura. Jantele Black Rhino Armory de culoare negru mat sunt echipate cu anvelope Nitto Trail Grappler de 33 inchi, pentru orice suprafata de rulare. Designerii au adaugat elemente de protectie atat in fata, cat si in spate. Acestea includ bare speciale, ranforsate si scut de protectie in fata, precum si masti pentru faruri si stopuri. Aceste protectii au textura gravata, pentru a ascunde urmele lasate in timpul cautarii comorilor, subiectul principal al filmului. Tucson „Beast” include si alte accesorii, precum portbagajul de plafon ARB, realizat din otel, cu baza impletita, doua chingi pentru tractare Trail Master si doua lopeti utilitare Smittybilt. Pentru un aspect mai impunator, elementele de design exterior ale modelului Tucson „Beast” au culoarea neagra.
    Filmul Uncharted realizat de Sony Pictures poate fi deja vizionat in cinematografe si are pana acum incasari de peste 300 milioane $.

    Vizualizari: 522
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »