rss

DiMora Natalia: a fi sau a nu fi masina de 2 milioane de $

  1. 20/07/2007
  2. Tags: DiMora Natalia
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cam aceasta este situatia actuala a supercar-ului anuntat de DiMora Motorcar inca de anul trecut, ce ar fi trebuit sa intre in competitie cu Maybach si Rolls Royce in numai doi ani.

    Natalia, un adevarat “pachebot” ultraluxos pentru sosea, ar urma sa coste aproximativ 2 milioane de $, de peste trei ori mai mult decat advesarii sai si aproximativ la fel de mult ca un Bugatti Veyron.

    Deocamdata, ultimele vesti despre uriasul cu motor V16 vin pe filiera anuntarii unui parteneriat tehnic intre DiMora si Brembo, ultimii urmand a pune la punct un sistem de franare special pentru o masina care va dezvolta nu mai putin de 1.200 CP.

    Wayne Rogers, seful diviziei americane a celor de la Brembo, a declarat chiar ca in aceste momente se lucreaza deja la acest sistem destul de complicat, pentru ca “cel mai rapid sedan de lux din lume are nevoie de cele mai bune frane din lume”.

    Totusi, in ciuda acestor vorbe incurajatoare, exista inca unele suspiciuni privind finalizarea unui proiect care se anunta extrem de costisitor, mai ales pentru o companie atat de mica.

    La drept vorbind, Bugatti a avut nevoie de toate resursele lui Volkswagen pentru a-l termina pe Veyron, si, precum bine se stie, germanii au suferit mult din acest punct de vedere si inca pierd bani seriosi cu supercar-ul de 1.001 CP.

    In plus, DiMora isi numeste partenerii drept “sponsori” (printre ei, si un serviciu postal) si nici macar o singura fotografie reala nu a fost facuta pana acum.

    Totusi, Alfred DiMora, omul din spatele proiectului, pretinde ca masina este tot mai aproape de finalizare si ca deja are 17 comenzi ferme (ceea ce inseamna ca avansul a fost deja incasat). De dragul spectacolului, sa speram ca nu-s povesti…
    Vizualizari: 766