rss

Detroit ramane fara salon auto?

  1. 31/05/2008
  2. Tags: Motor city, NAIAS
    Vezi toate fotografiile (1)
    Organizatorii salonului au hotarat, dupa editia ce s-a incheiat anul acesta, sa mareasca suprafata celebrului Cobo Center cu 11.000 metri patrati. Desi toata presa a primit cu entuziasm stirea, se pare ca avantul investitorilor s-a domolit brusc, intr-atat chiar ca se pune problema ca show-ul sa fie mutat in alt oras.

    Un purtator de cuvant a declarat ca organizatorii incearca sa convinga autoritatile locale ca o hotarare sa fie promulgata in 30 de zile si ca lucrarile sa inceapa, dar presa locala este foarte sceptica, mai ales ca statul Michigan se confrunta cu grave probleme economice.

    In cazul in care salonul auto va fi mutat sunt disponibile doua optiuni.
    Prima ar fi ca marca "North American International Auto Show" sa fie vanduta catre organizatorii salonului din Chicago, care a devenit foarte popular in ultimii ani, atragand chiar mai mult interes decat cel din "Motor City".
    Cealalta solutie (si mult mai profitabila, suntem convinsi) ar fi ca fiecare salon american mare sa imprumute marca NAIAS pe durata desfasurarii sale.
    Ar fi vorba de saloanele auto de la Los Angeles, Chicago, Miami si New York, iar intr-o astfel de configuratie cel de la Detroit ar urma sa devina o manifestare regionala, adica mult mai mica.

    "Noi vrem sa pastrat salonul in Detroit, dar am ramas fara optiuni" - a declarat un oficial.
    Vizualizari: 871