rss

Detroit 2009: Subaru Legacy Concept

  1. 12/01/2009
  2. Tags: Concept, Legacy Concept, Subaru
    Vezi toate fotografiile (3)


    Subaru a prezentat detaliile lui Legacy Concept, care dezvaluie directia de design abordata de contructor pentru viitoarea generatie de Legacy.

    Masina este propulsata de motorul constructorului de 3.6 litri in 6 cilindri cuplat la tractiunea integrala. Conceptul a fost produs pentru a prezenta sportivitatea masinii, cu farurile oblice alungite si tema trapezoidala a grilei si prizelor de aer.

    Interiorul este o expozitie de tehnologie pentru pasageri si sofer. Pe consola centrala troneaza un display touchscreen care inglobeaza majoritatea functiilor, iar camerele de luat vederi din oglinzile laterale transmit imaginile oglinzii retrovizoare. Ocupantii banchetei din spate au propria interfata touchscreen si monitoare in tetiere.

    Cu toate ca designul caroseriei va suferi cel mai probabil modificari, pentru a o indeparta de aspectul de “masina de expozitie”, interiorul va ramane aproape neschimbat la masina de serie.

    Legacy a fost introdus in 1989, iar pana in noiembrie 2008 au fost vandute peste 3.6 milioane de unitati, facandu-l modelul de baza Subaru.


    Vizualizari: 886