rss

Detroit 2009: Maserati Quattroporte Sport GTS

 1. 12/01/2009
 2. Tags: Detroit, Maserati, Quattroporte Sport GTS
  Vezi toate fotografiile (9)


  Lamborghini nu este singurul constructor italian care s-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit. Cei de la Maserati au luat si ei drumul evenimentului nord-american, pe care l-au atacat in forta: au prezentat in premiera modelul Quattroporte Sport GTS.

  Asa cum zvonurile anuntau inca de luna trecuta, sub capota noului supercar venit din "Cizma" se afla agregatul V8 de 4.7 litri care propulseaza si versiunea Quattroporte S, cu deosebirea ca acum dezvolta 439 CP, cu 9 "cai" mai mult. Deosebirile dintre cele doua versiuni nu se limiteaza, insa, la cai putere. Intrucat Maserati Quattroporte Sport GTS se vrea un sportiv mai sportiv decat sportivul Quattroporte S, inginerii italieni au imbunatatit suspensiile, au coborat garda la sol, au modificat software-ul responsabil cu managementul transmisiei si au montat un sistem de evacuare cu valve pneumatice, pentru obtinerea unui sunet special.

  La nivel exterior se remarca grila neagra imensa, "ornata" cu lamele verticale, Tridentul cu insertii rosii si nuanta neagra "Noir Titanex" omniprezenta. De altfel, negru si rosu sunt nuantele regasite si la interior, usor modificat si imbracat in piele Alcantara.

  Pentru galerie foto completa dati click aici .


  Vizualizari: 1478