rss

Detroit 2009: Ford Taurus

  1. 12/01/2009
  2. Tags: Detroit 2009, Ford, Taurus
    Vezi toate fotografiile (6)

    Ford a prezentat noul Taurus, modelul pentru care constructorul american are cele mai mari asteptari in 2009.

    Noul autovehicul vine cu o infatisare mai sportiva, datorita grilei redesenate, farurilor alungite si plafonului lasat. De asemenea jantele au diametrul intre 17 si 20 de inci, dandu-i masinii un aer atletic. Taurus vine cu o gama noua de vopsele: Candy Red Metallic Tint, White Platinum Metallic, Steel Blue Metallic, Gold Leaf Metallic si Ingot Silver Metallic.

    Arhitectura sasiului este preluata de la Lincoln MKS, de la care nu imprumuta insa si alte elemente de interior sau caroserie. Sub capota se afla motorul Duratec de 3.5 litri V6 care dezvolta 263 CP si un cuplu de 337 Nm, ce vine cu  2 cutii de viteze in 6 trepte. Ulterior Taurus va primi si motorul Ecoboost V6 de 3.5 litri. Masina foloseste noua suspensie SR1, care permite folosirea jantelor de 19 si 20 inci, scade greutatea totala a masinii si ajuta la economia de combustibil.

    Deoarece Taurus este un model reprezentativ brandului Ford, nivelul de echipare este superior segmentului din care face parte. Masina a primit Ford Park Assist, Blind Spot Information System with Cross Traffic Allert, sistem care anunta cand exista masini in unghiul mort, sau cand se apropie masini in parcare, sistem de navigatie activat vocal, sistem audio Sony, camera de parcare si cruise control adaptiv care pregateste actionarea franelor in momentul in care prevede o coliziune. Pentru siguranta, Taurus mai vine echipat cu controlul electronic al stabilitatii AdvanceTrac, Post-Crash Alert, airbaguri cortina si airbaguri pentru sofer si pasagerul din dreapta.

    Masina va fi disponibila in showroom-uri in vara acestui an, incepand de la acelasi pret cu varianta precedenta, 25,995$.



    Vizualizari: 1601
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »