rss

Detalii rafinate in noul an de fabricatie de serie 2022: Audi prezint un nou look sport pentru gamele sale de automobile A1, A4, A5, Q7 si Q8

  1. 01/06/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi introduce in vanzare pachete atractive de dotari pentru Audi A1 si pachete de design dinamic pentru Audi A4 si A5. Noi sunt si modelele editie speciala din gamele Audi Q7 si Q8. In completarea liniei de echipare "S line competition", Audi a crescut, de asemenea, puterea modelului Audi A1 Sportback 40 TFSI .
    De la lansarea sa pe piata din 2010, Audi A1 Sportback s-a impus nu doar pentru condusul in oras, ci si pentru calatoriile la drum lung. Faptul ca cel mai compact model Audi se bucura de o apreciere larga, a fost demonstrat si de cel mai nou premiu obtinut, Auto Trophy 2020, la categoria "Automobile de oras", prin votul cititorilor revistei auto germane "Auto Zeitung". Cea mai puternica varianta a modelului 2022, si anume Audi A1 Sportback 40 TFSI genereaza 152 kW (207 CP) si un cuplu de 320 Nm, ca urmare a celor mai noi ajustari pentru respectarea normei actual de poluare, beneficiind astfel de un plus de putere de 5 kW.
    Alaturi de cresterea de putere, Audi ofera pentru cel mai sportiv model compact al sau si pachetul de dotare "S line competition" si cusaturi decorative rosii, subliniind astfel la exterior si la interior caracterul automobilului, cu detalii subtile, dar elocvente. Pachetul "S line competition" poate fi acum comandat pentru Audi A1 Sportback 40 TFSI, precum si pentru 35 TFSI si 30 TFSI.
    Pachetul include, printre altele, oglinzi exterioare cu finisaj Gri Platinum si, de asemenea, sigla Audi laminata in Gri Platinum, in combinatie cu vopseaua exterioara optionala Albastru Ascari. Plafonul contrastant finisat in Negru Mythos este combinat cu pragurile laterale si grila Singleframe finisate in negru mat, la care se adauga si rama negru gloss a grilei radiatorului si finisaje negre pentru sigla marcii din fata si din spatele automobilului, precum si pentru alte embleme aplicate pe caroserie. In combinatie cu farurile cu LED cu carcasele inchise la culoare si cu blocurile optice spate cu LED, toate aceste detalii se potrivesc perfect cu vopseaua Albastru Ascari a caroseriei. Aceasta nuanta este disponibila exclusiv pentru Audi A1 Sportback 40 TFSI cu pachet de dotari "S line competition".
    In general, dotarile, datele si preturile specificate in acest document se refera la gama de automobile oferite in Germania. 
    Atrag atentie in mode special blade-ul spoilerului frontal, ce este finisat in Gri Platinum, la fel ca oglinzile exterioare si sigla Audi laminata de deasupra pragurilor laterale, impreuna cu culoarea exterioara Albastru Ascari metalizat. Eleronul S line cu finisaj Negru Mythos si detaliul Gri Platinum de la difuzor completeaza optiunile cromatice oferite exclusiv pentru noua line de echipare "S line competition". Fanii modelului A1 pot, de asemenea, opta pentru jantele de 18 inchi ce accentueaza si mai mult look-ul sportiv al modelului.
    Audi Sport GmbH pune, de asemenea, la dispozitie cusaturi decorative rosii impreuna cu S line interior pentru toate modelele A1. Accentele rosii de la interior au menirea de a sublinia caracterul sportiv al compactei A1. Pentru scaunele sport din fata, clientii pot alege intre o combinatie de material textil si piele ecologica mono.pur sau Alcantara si piele ecologica mono.pur. Ambele optiuni sunt rafinate cu cusaturi decorative rosii. Covorasele, levierul franei de mana, schimbatorul de viteze si volanul sunt, de asemenea, decorate cu cusaturi rosii. Cotiera centrala si cotierele de pe portiere pot fi, de asemenea, comandate optional cu cusaturi decorative rosii. Interiorul sportiv este completat perfect de trapa neagra.
    Audi A4 si Audi A5 devin si mai sportive cu look-ul nou, inchis la culoare
    Audi A4 si A5 intra in noul an de fabricatie de serie cu doua noi pachete de design: "S line competition" si "S line competition plus". Aceste pachete cuprind dotari atractive, ce evidentiaza si mai mult caracterul sportiv al acestor modele.
    Pachetul de design "S line competition" pentru Audi A4 include pachetul S line exterior, precum si pachetul aditional de design negru. Aici sunt cuprinse finisaje negre pentru grila radiatorului, pentru blade, bandoul pentru protejarea impotriva loviturilor de piatra, eleronul S4 si inelele Audi ale siglei de pe grila Singleframe a radiatorului. Jantele din aliaj de 19 inchi confera pachetului chiar si mai mult dinamism. Pachetul "S line competition plus" de la Audi A4 ofera faruri LED, pachetul de iluminare ambientala, oglinzi exterioare cu carcasele negre si praguri iluminate la portierele frontale, cu insertii de aluminiu. De asemenea, toate motorizarile incepand de la 150 kW dispun si de etriere rosii.
    In noul an de fabricatie de serie, clientii pot, de asemenea, comanda ambele versiuni ale modelului Audi A4 limuzina cu plafonul Negru Brilliant. Gama de culori pentru exterior include nuantele Gri Terra, Gri Quantum, Gri Daytona, Rosu Tango, Alb Glacier, Albastru Navarra, Albastru Turbo si Negru Mythos. Iar culoarea uni Alb Ibis este disponibila si cu oglinzi exterioare Negru Brilliant.
    La fel ca cei care comanda un Audi A4, si cei care opteaza pentru un Audi A5 pot alege intre pachetele de echipare "S line competition" si "S line competition plus". Designul exterior al modelului Audi A5 echipat cu "S line competition" cu jante de 20 de inchi porneste de la pachetul S line exterior, la care adauga dotari aditionale finisate in negru, ca de pilda eleronul si grila radiatorului. Cu "S line competition plus", Audi A5 ofera farurile Matrix LED, oglinzi exterioare cu carcase negre, etriere rosii pentru motorizarile incepand de la 150 kW, precum si pachetul de iluminare ambientala, toate avand menirea de a accentua look-ul dinamic al automobilului.  Optiunile pentru culoarea exteriorului sunt Verde Distrikt, Gri Quantum, Gei Daytona, Rosu Tango, Alb Glacier, Albastru Navarra, Albastru Turbo si Negru Mythos. Audi A5 Coupé este disponibil, de asemenea, cu plafon finisat in Negru Brilliant.
    Modelele Q cu design sportiv din varful gamei
    In segmentul SUV-urilor, Audi intra in anul de fabricatie de serie 2022 cu modelele editie speciala Audi Q7 si Q8 competition plus. Cei mai mari membri ai familiei Q isi accentueaza si mai mult alura atractiva cu dotarile optionale pentru exterior si interior. Pachetul de design Negru Plus contribuie la evidentierea si mai accentuata a pachetului S line exterior, ce creeaza un look deosebit de dinamic, atat pentru Audi Q7, cat si pentru Q8. Grila Singleframe neagra a radiatorului (grila si rama), precum si emblema Audi neagra si alte detalii de design aditionale negre din fata, asigura un design de ansamblu ce diferentiaza in mod vadit modele editie speciala, pentru ambele game.
    Noul pachet cu detalii de carbon ce este deja disponibil ca dotare optionala pentru Audi Q7 include carcase cu finisaj de carbon pentru oglinzile exterioare si pentru insertiile de  pe portiere, accentuand caracterul sportiv al celor doua modele editie speciala. Pentru Audi Q8, masca grilei Singleframe este, de asemenea, finisata in negru gloss. Ambele variante sunt livrate cu jante din aluminiu de 21 de inchi.   Audi Q7 poate fi comandat cu jante optionale de 22 de inchi, iar Q8 chiar cu jante de 23 de inchi. Cu noul pachet de design sport "S line competition plus", Audi Q7 are elemente decorative negre, iar Audi Q8 dispune de finisaj de carbon pentru bara de protectie.  Ambele modele editie speciala sunt echipate cu etriere rosii si isi intampina pasagerii cu proiectia LED ce deseneaza sigla S.
    Interiorul modelelor editie speciala Audi Q7 si Q8 este marcat de tonurile inchise, precum si de accentele specifice de culoare, precum cusaturile decorative rosii optionale de pe scaune si volan si insertiile decorative de carbon ce sunt cunoscute deja de la modelele S. Iar insertia de carbon de pe schimbatorul de viteze completeaza perfect interiorul.

    Vizualizari: 1785