rss

Detalii noi despre masina lui Gordon Murray

  1. 06/07/2007
  2. Tags: Gordon Murray
    Vezi toate fotografiile (1)
    Gordon Murray, omul din spatele lui McLaren F1 si Caparo T1(foto), si-a deschis de curand propria companie si nu are de gand sa stea prea mult cu mainile in san, el lucrand deja la un nou proiect impreuna cu o echipa de oameni alesi pe spranceana.

    Auto.ro va prezinta acum ultimele vesti cu privire la proiectul codat T25, primul din scurta istorie a lui Gordon Murray Design Limited.

    Spre deosebire de celelalte creatii ale sale, noua masina a lui Murray se va erija drept o solutie la traficul tot mai aglomerat din marile orase si la problemele ridicate de poluarea mediului, urmand a avea la baza o constructie cu o masa extrem de mica, propulsata de un motor pe benzina ultraeficient.

    Designerii sai spera ca T25 sa aiba in final o greutate cu circa 400 kg mai mica decat a unei masini de talie mica contemporana, astfel incat sa i se permita propulsorului sa inregistreze un consum de combustibil cat mai redus.

    Toate componentele modelului vor fi produse in-house (o adevarata raritate a industriei auto de azi) si, desi nu se stie exact cand va vedea acest proiect lumina zilei, se cunoaste deja ca primele piete vizate vor fi Marea Britanie, Japonia si o mare parte din tarile Europei Continentale.
    Vizualizari: 897