rss

Detalii despre Subaru Legacy inainte de debut

  1. 01/04/2009
  2. Tags: Legacy, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Subaru a dat publicitatii detalii despre noul Legacy inainte de debutul sau de la Salonul New York.

    A cincea generatie a Subaru Legacy a fost prezentata sub forma de concept pentru prima data la Salonul Auto de la Detroit. Modelul beneficiaza de tehnologii care nu au fost folosite pana acum la modelele precedente.

    Pentru piata din SUA, Subaru Legacy va fi disponibil in trei variante de propulsoare. Un motor natural aspirat 2.5i care produce 170 CP si 230 Nm si dispune de o transmisie manuala in 6 trepte si de noua transmisie Lineatronic CVT. Versiunea sport beneficiaza de un motor turbo 2.5 GT care livreaza 265 CP si un cuplu maxim de 350 Nm iar singura transmisie de care dispune este cea manuala in 6 trepte. Varful gamei este reprezentat de motorul 3.6 R cu 256 CP si 335 Nm, oferit doar cu o cutie automata cu 5 trepte.

    Noul Legacy este cu 3.5 cm mai lung, mai lat cu 9 cm si cu 8 cm mai inalt decat modelul precedent. Interiorul beneficiaza de frana de mana electronica, scaun al soferului care se poate regla in 10 directii, sisteme ABS cu EBD si VDC ( Vehicle Dynamics Control) si un nou volan sport. Exteriorul inglobeaza liniia ascutite si un aspect general prelungit, mai sportiv.

    Noul Subaru Legacy este asteptat sa debuteze in premiera la Salonul Auto de la New York.

    Vizualizari: 1003