rss

De vanzare – Carrera GT, vedeta de film, putin avariat

  1. 26/04/2007
  2. Tags: Carrera GT, Redline
    Vezi toate fotografiile (2)
    Anuntul de pe eBay nu suna chiar asa, dar cam aceasta este ideea: pentru doar 250.000 de dolari, oricine poate pune mana pe una din vedetele filmului Redline, facut celebru de „accidentul” in care Eddie Griffin a facut zob botul unui Ferrari Enzo.

    Bineinteles, si aceasta masina a fost in proprietatea producatorului Daniel Sadek, omul care a pus la bataie 26 de milioane de dolari din proprii bani si cateva supercar-uri doar ca sa vada filmul facut.

    Totusi, cum spune americanul, „there is a catch”. Adica o chichitza, mai pe romaneste, fiindca 250.000 de dolari inseamna doar jumatate din valoarea reala a bolidului german, si asta pentru ca masina are cateva probleme tehnice.

    Desi nu este masina care in film este aruncata de pe o stanca, ea are insa bumper-ul fata spart, discul de frana stanga fata stricat (cu tot cu roata), scuturile fata/spate atinse, probleme la puntea spate si inca cateva „maruntisuri”.

    Probabil, cu reparatiile de rigoare, pretul poate sari chiar de 450.000-500.000 de dolari si, la fel de probabil, acesta a fost si motivul pentru care cel ce castigase initial licitatia organizata pe eBay s-a retras dupa ce anuntase o suma de 254.000 de dolari...
    Vizualizari: 1958