rss

David Durand este numit director de design al marcii Dacia

  1. 14/05/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incepand cu data de 11 mai, David Durand este noul director de design al marcii Dacia. El va face parte din comitetul de directie condus de Denis Le Vot, CEO al marcilor Dacia & LADA. David Durand este subordonat lui Laurens van den Acker, director de design al Renault Group si membru al Board-ului de Management (BOM) al Renault Group. David Durand ii succede in aceasta functie lui Miles Nurnberger, care paraseste compania din motive personale, pentru a urma alte proiecte profesionale.
    David Durand, 49 ani, este absolvent al scolii Superioare de design Strate College din Paris. si-a inceput cariera in cadrul Renault Group in 1997 ca designer exterior. A fost responsabil de realizarea conceptelor Koleos in 1999 si Ellipse, in 2002.
    Intre anii 2002 si 2009, David Durand a lucrat in cadrul centrelor de design de la Barcelona (Spania), Seoul (Coreea de Sud) si Sao Paulo (Brazilia). In urma acestei experiente internationale, in anul 2011 este numit director de design pentru gama Global Access. De atunci, David Durand a contribuit la succesul marcii Dacia si al abordarii « Design to Cost ».
    In 2020, este numit director de design exterior Dacia si participa la realizarea design-ului conceptului Bigster, care ilustreaza evolutia viitoare a marcii.
    Incepand cu data de 11 mai 2022, David Durand este numit director de design al marcii Dacia si devine membru al comitetului de directie al business unit-ului Dacia & LADA.
    David Durand a crescut in universul creatiei, facand parte dintr-o familie de arhitecti. Pasionat de vehicule de epoca, de restaurarea motocicletelor, de arta contemporana si de arhitectura, David este de asemenea un impatimit al navigatiei cu vele. Pana acum a realizat doua traversari ale Atlanticului.
    "Ma bucur sa lucrez cu David pentru a raspunde provocarilor  mobilitatii de maine. Experienta sa solida, creativitatea, simtul sau acut al inovatiei si al business-ului se bucura de apreciere, atat in sanul directiei noastre cat si in industria de automobile. tin sa ii multumesc totodata lui Miles pentru contributia si munca sa cu echipele de design."
    Laurens van den Acker, Director de Design Renault Group

    Vizualizari: 700
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »