rss

Dakar 2008: Team Dakar Romania este gata de start!

  1. 27/12/2007
  2. Tags: Raliul dakar, Rally-raid
    Vezi toate fotografiile (7)

    Team Dakar Romania este prima echipa din tara noastra care va concura in cea mai importanta competitie de rally-raid a planetei, Raliul Dakar. Echipa a fost prezentata deja oficial, iar masina se afla deja in drum catre Portugalia, startul editiei cu numarul 30 a competitiei fiind prevazut pe data de 5 ianuarie, la Lisabona.

    Dorin Marian, Seful Cancelariei Prim Ministrului Romaniei, le-a oferit membrilor echipajului steagul Romaniei cu prilejul prezentarii oficiale la care au mai fost prezenti, oficial, Mihai Ivanescu, Director General M Car Trading – distribuitorul oficial Mitsubishi Romania, Constantin Niculescu, Presedinte ACR, Ioan Roman, Consilier de Stat pe Probleme de Sport, Ioan Olaru, Presedinte ACR-CNAK.

    Team DAKAR Romania are urmatoarea componenta: Gabi Nicolae - pilot si team manager, Liviu Stan – copilot, Claudiu Muresan si Sorin Oncioiu – asistenta tehnica. Ambele masini inscrise la DAKAR – cea de competitie si cea de asistenta - sunt Mitsubishi L200, echipate cu propulsoare diesel DID de 2,5 l. M Car Trading, importator si distribuitor general Mitsubishi in Romania, este partener al Clubului Sportiv Taifun OffRoad in proiectul Team DAKAR Romania.

    "Fiind prima participare la DAKAR, obiectivul nostru este sa ajungem la final teferi si cu masinile cat mai functionale. De asemenea, imi doresc sa ne clasam cat mai sus in categoria "debutanti" clasa T1 si sa terminam cursa fara abandon, deoarece dintre cele aproximativ 30-40 de echipaje debutante care participa la DAKAR, doar in jur de 10 echipaje reusesc sa termine cursa”, a precizat Gabi Nicolae.



    Vizualizari: 1775