rss

Dakar 2008: Si motociclistii echipei noastre sunt gata de start

  1. 27/12/2007
  2. Tags: Alex garbacea, Lisabona, Marcel buzduga, Romeo duicu
    Vezi toate fotografiile (1)
    Inaintea deplasarii la Lisabona, locatie ce va gazdui pe 5 ianuarie 2008 startul in Raliul Dakar, membrii echipajului moto romanesc, Marcel Butuza, Alex Garbacea si Romeo Duicu, si-au prezentat obiectivele ce vor sa le atinga cu prilejul acestei competitii. La eveniment au participat si ceilalti componenti ai echipei: Liviu Butuza, cel ce va pilota cel mai nou si modern camion de asistenta, acesta urmand a fi ajutat de Etien Vuilllet (copilot) si Sorin Ghica (navigator).

    Un alt moment important a fost generat de prezenta lui Romeo Dunca, primul pilot roman participant la Raliul Dakar, care i-a inmanat omului de afaceri brasovean Marcel Butuza medalia si cupa oferite in semn de recunostinta pentru performanta de a se fi clasat pe locul 8 in clasamentul general al Campionatului Mondial de rally-raid 2007.

    Sub deviza "Noi mergem pentru Romania", cei trei piloti s-au aratat increzatori in sansele proprii, iar ca obiectiv primordial si-au impus sa duca la bun sfarsit aceasta cursa infernala. "Sunt pregatit sa incerc pentru a doua oara sa ajung la Dakar, deoarece prima data nu am avut noroc. Ne propunem sa sosim cu bine la final, iar daca vom reusi acest lucru, la intoarcerea in tara vom petrece. Mergem sa luptam in echipa si sa ne ajutam intre noi. Pentru un astfel de concurs, asistenta este foarte importanta, iar acum suntem pregatiti si din acest punct de vedere. La editia trecuta ne-a lipsit acest lucru, dar ne-a lipsit, totodata, si experienta. Pot sa spun ca suntem montati, dornici de performanta si ne dorim sa reprezentam cu onoare Romania", a declarat cel mai experimentat component al team-ului, Marcel Butuza.
    Vizualizari: 952