rss

Dakar 2007, Etapa 15, romani: Gyenes termina pe 46

  1. 22/01/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ultima zi a competitiei a programat o proba pe malul lacului Rose, care a fost scurtata, de la 31 de kilometri, la 16, pentru a asigura securitatea spectatorilor si pentru a nu distruge mediul inconjurator.

    Gyenes a terminat runda pe locul 36 si s-a clasat in final pe pozitia 46, reusind, totodata, locul 9 in ierarhia debutantilor. Acestea sunt cele mai bune rezultate din istoria participarii romanesti in Dakar.

    Austriacul Freinademetz, care a concurat cu licenta din partea forului nostru de specialitate, si-a atins si el obiectivul, terminand intrecerea pe pozitia 90.

    "Am ajuns la Dakar. Acesta este cel mai important lucru pentru mine. Au fost citeva momente in care am vrut sa abandonez, dar acum satisfactia este uriasa. Vineri, m-am lovit destul de tare la coapsa piciorului drept, dar cand stau pe motocicleta nu ma deranjeaza foarte mult. E mult mai greu cand trebuie sa merg pe jos", a spus austriacul, stabilit la Sibiu.

    O clasare onorabila a izbutit, la final, si francezul Vulliet, inscris si el cu licenta din partea FR Moto. Vulliet a terminat competitia pe locul 83.
    Vizualizari: 441