rss

Dakar 2007 Etapa 12, moto: Esteve Pujol este in forma

  1. 22/01/2007
  2. Tags: Isidre esteve pujol
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pierduse doua ore luni, din pricina problemelor cu motorul, si dorea sa revina. Si a facut-o in stil de mare campion. Isidre Esteve Pujol a dominat etapa a 12-a si a terminat primul, urmat, la 3:03, de portughezul Paulo Goncalves, care a izbutit cea mai buna performanta personala in aceasta competitie.

    Un rezultat care i-a permis lui Esteve Pujol, aflat la al 8-lea succes al carierei intr-o etapa din Dakar, sa urce pe locul 6 in ierarhia generala.

    In aceasta runda au iesit la rampa si cateva nume mai putin cunoscute, care si-au trecut in palmares performante record pentru cariera lor. Polonezul Jacek Czachor a ocupat locul 3 desi pornise de pe 12, iar sud-africanul Tom Classen a fost pe 4, dupa ce incepuse runda pe locul 23.

    De remarcat ca Tom, un instalator, a economisit bani timp de 20 de ani pentru a putea concura in Dakar. El si-a facut debutul anul trecut, iar acum se afla, dupa cum declara, la ultima experienta in aceasta competitie, asta daca nu cumva va gasi pana in iarna viitoare un sponsor.

    Si un alt pilot din esalonul secund pornise foarte bine in aceasta etapa. Este vorba de olandezul Frans Verhoeven, care era lider la jumatatea distantei. Din nefericire pentru el, lucrurile nu au mers bine pana la capat. Cativa kilometri mai tarziu a lovit o piatra, in mare viteza, si, ranit destul de serios, a fost nevoit sa puna capat experientei din Dakar 2007.

    In ceea ce priveste pilotii din fata, desi Despres a castigat pentru a doua oara consecutiv duelul cu Coma, spaniolul are inca un avantaj impresionant (52:48) si pare ca se indreapta spre al doilea succes consecutiv in Dakar.

    Pe locul 3, la doar 17:25 de Despres, se afla Casteu. De remarcat ca atat Coma, cat si Despres s-au pierdut in aceasta etapa, astfel explicandu-se faptul ca nu au izbutit sa se claseze pe primele locuri.
    Vizualizari: 628
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »