rss

DaimlerChrysler vrea schimbare de nume

  1. 16/03/2007
  2. Tags: Daimler-Benz, DaimlerChrysler
    Vezi toate fotografiile (2)
    Un document inaintat actionariatului numarului trei din Detroit a dezvaluit faptul ca cei din conducerea DaimlerChrysler planuiesc o schimbare de nume a concernului, cel mai probabil o reintoarcere la Daimler-Benz.

    Aceasta este planificata pana cel tarziu 31 martie 2008, astfel incat este foarte posibil ca alianta incheiata acum noua ani sa se destrame inainte de aceasta data.

    Mentinerea numelui unei corporatii care evoca ratarea aliantei cu Chrysler este in detrimentul imaginii si produselor acesteia” scrie in acest document, care practic toarna primul pumn de pamant in groapa gigantului nascut in 1998.

    Actionarii DaimlerChrysler vor vota schimbarea numelui in aprilie, avand insa la dispozitie optiunea de a amana aceasta decizie pana la momentul in care partea americana va fi vanduta.

    Totusi, chiar daca Chrysler nu se va separa de grup pana la 31 martie 2008, schimbarea de nume pare inevitabila, dupa cum documentul o confirma in continuare: „daca o separare completa nu va fi efectuata intr-un an, aceasta situatie nu va face altceva decat sa sublinieze nevoia de a indeparta aceasta mizerie de pe imaginea numelui corporatiei”.

    Ouch...
    Vizualizari: 1032