rss

Daimler si Bosch vor dezvolta impreuna motoare electrice

  1. 28/04/2011
  2. Tags: Bosch, Daimler, electric car
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daimler si Bosch vor colabora pentru dezvoltarea si fabricarea de motoare electrice pentru autovehiculele electrice din Europa, continuand astfel un parteneriat care dureaza deja de multi ani.

    In acest sens, cele doua companii au semnat in luna aprilie a acestui an o scrisoare de intentie si au demarat negocierile contractuale pentru formarea unui joint venture cu participatie 50:50. Negocierile vor fi finalizate in primul semestru al anului 2011, iar productia comuna va incepe in anul 2012.

    Tehnologiile dezvoltate vor f vandute catre alti producatori auto exclusiv de catre Bosch. Activitatile comune se vor desfasura in regiunea Stuttgart si la Hildesheim.

    Grupul Bosch, in calitate de furnizor mondial de piese, echipamente auto si servicii, detine competente extinse in dezvoltarea si productia de motoare electrice, avand deja o unitate de productie de serie in Hildesheim.

    Producatorul auto Daimler beneficiaza deja de o experienta de 20 de ani in domeniul autovehiculelor electrice, cat si in domeniul componentelor esentiale ale motoarelor electrice si acumulatorilor, beneficiind de cunostinte tehnice vaste in ceea ce priveste electrificarea autovehiculelor.

    Vizualizari: 2611
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »