rss

Daimler opreste productia timp de o luna la doua uzine cheie din Germania

  1. 27/10/2008
  2. Tags: Autoeconomie, Daimler, Germania, Uzina
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul auto german Daimler va opri productia, la finele acestui an, la doua uzine cheie din Germania, dubland perioada normala de vacanta din cauza scaderii dramatice a cererii, a anuntat luni comitetul de intreprindere de la Daimler, transmite Reuters.

    Uzina de asamblare de la Sindelfingen, in apropiere de Stuttgart, unde sunt asamblate autoturismele Mercedes-Benz modelele C-, E- si S-Class isi va opri productia intre 12 decembrie 2008 si 12 ianuarie 2009, a anuntat un purtator de cuvant al comitetul de intreprindere. In plus, uzina de la Untertuerkheim, unde sunt produse motoare si sisteme de transmisie pentru autoturismele Mercedes-Benz, isi va opri si ea productia intre 15 decembrie 2008 si 12 ianuarie 2009.

    Daimler se alatura astfel constructorilor auto europeni, precum Opel (divizia europeana a grupului General Motors Corp), Seat si Skoda (ambele divizii ale grupului Volkswagen), care au anuntat recent ca isi vor opri productia din cauza scaderii vanzarilor in urma crizei financiare.

    Sursa: Agerpres

    Vizualizari: 946