rss

Dacia renunta la Lodgy. Locul MPV-ului va fi luat de un crossover cu sapte locuri

  1. 15/09/2017
  2. Tags: Dacia, dacia duster, dacia grand duster, dacia lodgy, grand duster
    Vezi toate fotografiile (4)

    Dacia a inteles ca vanzarile MPV-urilor nu vor merge decat in jos, astfel ca intentioneaza sa scoata modelul Lodgy din gama. Potrivit celor mai recente informatii, acesta va fi inlocuit cu un nou crossover care urmeaza sa fie construit pe aceeasi platforma, numai ca designerii vor contura o caroserie noua, cu trasaturi de SUV.

    Revine astfel in actualitate Grand Duster, modelul cu sapte locuri despre care presa a tot vorbit in ultimele luni, insa care a fost infirmat recent de oficialii gigantului francez Renault. Daca va intra in productie, acesta ar deveni cel mai mare si cel mai scump model din gama Dacia.

    Decizia luata impotriva lui Lodgy a fost confirmata de Marc Suss, seful modelelor entry din grupul Renault, insa va fi interesant de vazut ce carte are de gand sa joace brand-ul de la Mioveni si ce caracteristici va avea acest model misterios.

    Primele speculatii vorbesc despre un Grand Duster cu o lungime de 4,50 metri si un ampatament de 2,8 metri. Asa cum spuneam mai sus, cu aceste dimensiuni, noul crossover Dacia va putea gazdui pana la 7 pasageri iar volumul portbagajului ar urma sa fie destul de generos.

    Brand-ul de la Mioveni se pare ca a prins gustul crossoverelor/SUV-urilor, astfel ca anul viitor am putea face cunostinta cu un Sandero Stepway redesenat si chiar rebotezat, pentru a rivaliza de la egal la egal cu crossoverele din celebrul segment B.

    Vizualizari: 2802
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »