rss

Dacia prezinta noul Duster facelift

  1. 09/09/2013
  2. Tags: Dacia, Duster, facelift
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noua Dacia Duster facelift se pregateste de debutul programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt. SUV-ul beneficiaza de un exterior restilizat, un habitaclu cu tapiterii noi si un motor nou pe benzina, de 125 CP. In plus, modelul aduce mai multe echipamente: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si altele.

    In partea frontala se remarca noul calandru cu bandouri orizontale cromate si o noua grila a radiatorului, incadrata de  blocuri optice redesenate, care integreaza de acum si lumini de zi. Pe lista noutatilor figureaza si jantele de aluminiu, cu aspect „dark metal”, de 16”, alaturi de pneurile „Mud and Snow” .O noua culoare, Gris Comete, este de acum disponibila pentru noua Dacia Duster.

    Noua Dacia Duster vine cu un interior restilizat, plansa de bord fiind complet redesenata. Consola centrala este incadrata de doua baghete verticale ce accentueaza impresia de robustete.

    Noul Duster propune patru tapiterii noi, printre care una de piele, in functie de nivelul de echipare. In plus, clientii au la dispozitie doua pachete speciale. Primul dintre acestea, numit pack „Adventure”, include protectii laterale si pentru pasajele rotilor, in timp ce al doilea, intitulat pack „Off-road”, include un set de praguri laterale si un bull bar .

    SUV-ul dispune de acum de senzori de parcare fata alaturi de o gama deja bogata de accesorii de siguranta: kit anti-incendiu, sistem antifurt, lanturi de zapada, scaun pentru copii.recu, si de Dacia MEDIA NAV (sistemul multimedia complet cu bluetooth si sistem de navigatie incorporat) sau Dacia Plug & Radio (un sistem multimedia simplu si eficient care include radio, CD player cu MP3, Bluetooth si prize USB si Jack).

    La capitolul motorizari, Noul Duster inaugureaza in gama Dacia motorul pe benzina 1.2 TCe 125 CP. Acest propulsor cu 4 cilindri si injectie directa, dezvolta 90% din cuplul maxim inca de la 1 500 rotatii pe minut. Noul bloc promite un consum de numai 6,0 l /100km. Acest motor este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.

    Motorul 1.6 16v 105 CP este in continuare disponibil atat pentru versiunile 4x2 cat si 4x4 iar, in anumite tari, si in versiunea cu GPL, care asigura un cost de utilizare scazut. Pentru cei care prefera motorizarile diesel, sunt disponibile doua versiuni: 1.5 dCi 90 CP si 1.5 dCi 110 CP.

    Vizualizari: 18623