rss

Dacia lanseaza in Romania seria limitata Techroad. Disponibila pe Duster, Logan si modelele din familia Stepway

  1. 09/04/2019
  2. Tags: dacia duster, dacia romania, dacia techroad, techroad
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia a lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie o serie limitata pentru modelele Logan, Duster si cele din familia Stepway. Aceasta este cunoscuta sub denumirea Ultimate pe unele piete europene si Techroad pe altele.

    Acum, si clientii din Romania au acces la aceasta serie limitata, anuntul fiind facut cu putin timp in urma de reprezentantii producatorului de la Mioveni.

    Nivelul de echipare Techroad vine cu cateva modificari estetice, inclusiv doua nuante noi pentru caroserie (Fusion Red si Highland Grey), insertii rosii la interior si jante speciale cu diametrul de 16 inch sau 17 inch pentru Duster.

    Pe langa acestea, Dacia ofera si cateva tehnologii atractive in standard si anume sistemul multimedia Media NAV, camera video pentru marsarier, Cruise Control sau volan si schimbator de viteze imbracat in piele.

    Cat despre preturi, un Duster Techroad cu motor pe benzina si 150 CP costa 16.450 de euro iar unul cu motor diesel si tractiune integrala poate ajunge chiar si la 18.450 de euro.

    Vizualizari: 2641
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »