rss

Dacia Duster Edition One: 100 de exemplare disponibile doar online cu avans de 500 de euro

  1. 04/12/2017
  2. Tags: dacia duster edition one, dacia romania, duster edition one, noua dacia duster, noul duster
    Vezi toate fotografiile (4)

    Constructorul roman de automobile a prezentat noua generatie Duster cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Am putut vedea atunci un SUV reinventat, mai inteligent ca niciodata, cu o grila supradimensionata a radiatorului, blocuri de lumini cu semnatura LED, o forma diferite pentru stopuri si scuturi ceva mai pronuntate atat in fata cat si in spate.

    Dupa ce a anuntat lista de preturi aferenta tarii noastre, Dacia revine acum cu un mesaj important pentru toti romanii care vor sa intre in posesia unui Duster de noua generatie. Incepand cu 5 decembrie 2017, acestia vor putea rezerva online cea mai echipata versiune a modelului.

    Seria "Edition One" va fi una cu adevarat speciala si exclusivista in acelasi timp, avand in vedere ca productia va fi limitata la 100 de exemplare, finisate in nuanta exterioare Orange Atacama. Acestea vor fi propulsate de unitatea diesel de 1.5 litri dCi, capabila de 110 cai putere, si vor oferi desigur, tractiune integrala.

    Fiind vorba despre nivelul de echipare de top, din lista de dotari nu lipseste aerul conditionat automat, cardul de acces maini libere, sistemul de avertizare a unghiului mort, camera video Multiview, aprinderea automata a farurilor sau jantele din aliaj de 17 inch.

    Potrivit oficialilor Dacia, rezervarile se fac pe site-ul one.dacia.ro, pretul este de 18.900 de euro, iar avansul este de 500 de euro. Dupa confirmarea rezervarii, clientii vor putea alege la ce dealer Dacia sa le fie livrata masina, urmand ca tot acolo sa plateasca si restul de bani. Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, aceasta oferta se adreseaza numai persoanelor fizice.

    Vizualizari: 2146
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »