rss

Dacia Concept: primele imagini

  1. 05/02/2009
  2. Tags: Dacia, Logan, Logan MCV, Logan Pick-Up, Logan Steppe, Logan van, Renault, Sandero
    Vezi toate fotografiile (7)

    In ultimii ani, Renault a marit considerabil portofoliul marcii Dacia cu modele precum Sandero, Logan, Logan MCV, Logan Van si Logan Pick-Up. Ei bine, constructorul autohton nu se va opri aici, marturie in acest sens stand imaginile de fata care ne infatiseaza conceptul pe care Dacia il va expune la Salonul Auto de la Geneva.

    Este cel de-al doilea concept-car realizat de Dacia de cand a fost preluata de Renault in 1999 dupa Logan Steppe care a fost prezentat in primavara anului 2006, tot la Geneva.

    Galerie foto aici

    Noul prototip va prefigura noua filozofie de design a brandului de la Pitesti, liniile sale urmand sa se regaseasca pe viitoarele modele care vor fi construie in urmatorii ani.

    Deocamdata nu se stie nimic in ceea ce priveste numele noului concept de la Dacia, insa se pare ca acest nume va fi cel al viitorului SUV al marcii romanesti.

    Din fotografiile de fata, care au fost publicate de site-ul polonez www.moto.onet.pl, se poate observa ca Dacia Concept este un coupe sportiv, cu un aspect agresiv, care a primit blocuri optice fata cu LED-uri, stopuri in forma de bumerang, jante din aliaj si frane Brembo.

    Vizualizari: 1981
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »