rss

Dacia ar putea reduce preturile cu pana la 1.000 euro pe unitate

  1. 14/01/2009
  2. Tags: Constantin Stroe, Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)


    Daca in urma cu numai cateva zile producatorul de la Mioveni excludea fara drept de apel ideea de a "lasa" din pret la autovehiculele comercializate, iata ca mai-marii companiei autohtone au revenit asupra deciziei si anunta ca vor lua in calcul reducerea pretului la masini.

    Conform vicepresedintelui Dacia, Constantin Stroe, masura ieftinirii modelelor ar veni in sprijinul clientului impreuna cu banii primiti prin programul Rabla (aproximativ 38 milioane lei vechi), reducerea pretului nefiind viabila daca actioneaza singura, se arata pe site-ul Mediafax. Pe scurt, Stroe a explicat ca pretul pe unitate ar putea fi redus din marja de profit si, impreuna cu prima de casare, acest lucru s-ar traduce printr-un avantaj pentru client de pana la 1.700-2.000 euro pentru un model Dacia de 10.000 euro.

    In fapt, acest lucru inseamna o ieftinire efectiva a modelelor Dacia cu cateva sute de euro, ieftinire ce poate ajunge, insa, si la 1.000 euro.

    Vicepresedintele Dacia a mai adaugat ca oamenii sunt mai ingrijorati de marimea ratei lunare decat de pretul final al automobilului, iar scumpirea creditelor si accesul dificil la acestea, precum si incertitudinile legate de taxa de poluare, au provocat o stare de asteptare in randul potentialilor clienti ai brand-ului pitestean.
    Vizualizari: 1375