rss

Cum recunosti cand o piesa auto este pe cale sa se strice si piese ce le poti cumpara de la dezmembrari auto in Craiova

  1. 17/03/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Inca suntem mari fani ai parcurilor auto din Germania si masinile second hand sunt o alegere pentru publicul roman. Cat rezista insa o astfel de masina? Durata medie de viata este de cativa ani, in functie de gradul de uzura si de cum este intretinuta. Nu degeaba unii s-au reorientat cand vine vorba de achizitia de piese auto si prefera acum centrele de dezmembrari.
    Cum recunosti defectarea unor piese? Exista si cazuri simptomatice si nu trebuie sa fie neaparat vorba de ceea ce iti apare in bord, ca martor. In mod cert functionarea autovehiculului este diferita. Cand intervine deja o stare de alerta privind functionalitatea si calitatea unor piese auto, este timpul sa cauti un centru de dezmembrari auto in Craiova sau cel mai aproape de locatia ta.
    Turbocompresorul
    Se poate defecta daca corpuri straine intra in turbina sau daca are lipsa de ungere. Reperezi imediat astfel de probleme prin suieratul prezent la acceleratii, pentru ca se arde uleiul si iese fumul negru, iar puterea motorului scade.
    Turbocompresorul rezista pana la un maximum de 180.000 de kilometri.
    Cutia de viteze
    Daca uleiul de transmisie este alterat sau pierdut ori din cauza supraincalzirii cutia de viteze se strica. Iti dai seama de asta cand cuplarea treptelor nu mai este mentinuta sau cand apar zgomote la functionarea angrenajelor din cutie.
    Cutia de viteze ar putea da semne de defectare la 300.000 de kilometri.
    Alternatorul
    Se defecteaza din cauza rulmentilor deteriorati, a rotorului deteriorat, a curelei de antrenare slabite. Cum iti dai seama ca aici este o problema? Iti apare martorul de incarcare insuficienta a bateriei, ai fluctuatii de lumina sau functionare zgomotoasa si cel mai probabil bateria se epuizeaza rapid.
    Cu o durata de viata de pana la 100.000 de kilometri, alternator gasesti si la centre de dezmembrari Craiova, la costuri mai accesibile.
    Amortizoarele
    La automobilele utilizate in mod frecvent cu sarcina mare la bord sau pentru cele cu care tractati adesea amortizoarele cedeaza mai repede. Apare un balans puternic, apar oscilatii repetate si scurgeri de ulei pe amortizor. Acestea se schimba de obicei in perechi, iar durata lor de viata este de maximum 80.000 de kilometri.
    Valvele EGR
    Reziduuri de combustie ce provin de la gazele de evacuare ajung sa afecteze valvele EGR. O alta cauza este debitul de gaze recirculate sau furtunurile poroase. Vei simti ca motorul nu mai trage la fel de bine, iese fum negru din esapament si eventual ai martor de avarie aprins.
    Defectarea acestei piese este adesea intalnita la cei care circula intraurban preponderent. Schimba la timp valva pentru a nu strica si DPF-ul.
    Descopera la centrele de dezmembrari diverse piese auto ce pot fi mai accesibile decat variantele noi de produs. Pentru a fi sigur ca alegi ceea ce trebuie prefera un centru de renume, cum este Wolcar, care iti ofera si 3 luni garantie pentru orice tip de piesa achizitionata de aici. Poti comanda online!
    Contact Wolcar:
    wolcar@yahoo.ro
    Strada Bechetului 5, Malu Mare

    Vizualizari: 2267