rss

Cum arata un Opel Agila modificat de Steinmetz

  1. 31/03/2009
  2. Tags: Agila, Corsa OPC, Insignia, Opel, Steinmetz
    Vezi toate fotografiile (8)

    Specializat in principal pe modificarea modelelor de catalog Opel, cunoscutul tuner Steinmetz si-a prezentat cea mai noua creatie. Dupa noul Insignia si Corsa OPC, acum a venit randul micutei Agila sa intre pe mainile inginerilor germani.

    Modelul Opel Agila preparat de Steinmetz nu a primit nici o imbunatatire la nivelul motorului de 1,2 litri si 86 CP, ci a suferit doar o operatie de cosmetizare prin care i s-au montat un nou sistem de evacuare cu o teava de esapament trapezoidala cromata, jante din aliaj de 17 inch imbracate cu pneuri BF Goodrich de 195/40, care au luat loc celor de 15 inch ale versiunii de serie.

    Galerie foto completa aici

    De asemenea, suspensia a fost coborata cu 30 mm pentru a conferi masinii o alura sportiva. La interior se remarca multitudinea de logo-uri Steinmetz, dar si maciulia schimbatorului de viteze cromata.

    Steinmetz, companie renumita pentru stilul sau personal si deloc radical imprimat masinilor pe care le modifica, este unul dintre putinii tuneri care s-a ocupat pana acum de un Opel Agila probabil pentru ca acesta este un vehicul caruia cu greu ii poti gasi veleitati sportive.

    Vizualizari: 1793
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »