rss

Cum arata Eterniti Hemera, cel mai luxos SUV din lume

  1. 15/09/2011
  2. Tags: eterniti, Hemera, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)

    Salonul Auto de la Frankfurt a dat ocazia constructorului britanic Eterniti Motors sa dezvaluie lumii intregi cel mai luxos SUV de pe mapamond. Producatorul auto promite un lux nemaiintalnit si performante pe masura.

    Cu un design impunator oarecum similar cu Porsche Cayenne, modelul face apel la cei 630 CP produsi de un V8 de 4,8 litri. Detalii despre performante si consum nu se cunosc inca, iar faptul ca habitaclul apare camuflat da de inteles ca noul Hemera nu este inca definitivat. Totusi, casa auto a aruncat in aer ideea unui SUV cu un interior de limuzina, cu finisaje super premium.

    Pentru a se asigura ca nu da gres, compania a apelat la doua nume importante in industria auto. Astfel, la proiectarea si dezvoltarea Eterniti Hemera au pus umarul Alistair Macqueen, dezvoltatorul lui Jaguar XJ220 si Johnny Herbert, fost pilot de Formula 1.

    Dat fiind faptul ca exclusivismul costa, producatorul auto a anuntat un pret situat in jurul valorii de 175.000 de euro si o cifra anuala de vanzari in jur de 100 de unitati. Fiecare exemplar va fi construit manual, iar clientii vor beneficia, printre multe altele, de doua iPad-uri un sistem de racire a bauturilor racoritoare si scaune spate cu reglare electrica

    Urmatorul pas, dupa lansarea conceptului la Frankfurt, va fi debutul versiunii de serie, care va avea loc in martie 2012 la Salonul Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 2751
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »