rss

CRR2, Raliul Banatului Montan: Viola BkP are sprijinul fanilor

  1. 31/03/2007
  2. Tags: Resita, Timisoara
    Vezi toate fotografiile (1)
    Timisoara si Resita gazduiesc in acest weekend etapa a doua a Campionatului de Raliuri al Romaniei, Raliul Banatului Montan. Intrecerea este organizata de cluburile sportive UCM Resita si Erwin Weber RT Timisoara si prilejuieste mai multe noutati pentru intrecerile de profil derulate in Banat.

    Este vorba, mai intii, de Superspeciala gazduita de parcarea „Iulius Mall” Timisoara, dar si de probele speciale din imprejurimile Resitei, care se desfasoara pe un traseu in totalitate nou in CRR.

    Totodata, raliul propune si cea dintii proba de noapte a stagiunii, derulata pe cunoscuta proba de viteza pe traseu montan “Valea Domanului”.

    Batalia la echipe va fi animata din nou de rivalitatea dintre Viola BKP care are avantajul faptului ca evolueaza in fata propriilor suporteri, respectiv Motorhome Napoca.

    In disputa individuala, tinind cont de noutaiile deja amintite, este greu de anticipat un verdict. Este clar insa ca ramine o batalie intre numele mari ale campionatului, printre care ii amintim pe campionul de anul trecut, Titi Aur, Dan Girtofan, cistigatorul primei etape din 2007, dar si, de la clujeni, italianul Marco Tempestini sau Bogdan Marisca, ultimul fiind ocupantul locului secund la Brasov.
    Vizualizari: 549
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »