rss

CRR2, Raliul Banatului Montan: Din nou Marisca !

  1. 06/04/2007
  2. Tags: Spectacol
    Vezi toate fotografiile (1)
    Revenit pe meleaguri banatene dupa o pauza de doi ani, Campionatul de Raliuri al Romaniei a oferit iubitorilor de automobilism un spectacol pe masura asteptarilor.
    Invingator la Brasov in Cupa Mitsubishi, Bogdan Marisca a repetat isprava si in runda a doua, Raliul Banatului Montan.

    Clujeanul n-a inceput cu dreptul, avand ceva probleme in superspeciala, dar, aceasta fiind scurta, a contat mai putin in economia cursei. Imediat dupa sosirea la Resita, el avea sa-si inceapa recitalul scratch-urilor, masina Mitsubishi cu numarul 5 reusind sa castige toate cele noua speciale ramase de disputat in Cupa Mitsubishi.

    Dar in acelasi timp, terminarea celei de-a doua probe speciale a consemnat si trecerea sa in fruntea clasamentului general, intr-o pozitia pe care n-a mai parasit-o pana la finalul raliului. Invingator pentru prima data in Raliul Banatului, Bogdan isi asigura astfel sefia clasamentului atat in Cupa Mitsubishi Lancer cat si in topul campionatului absolut.

    Desi s-a confruntat cu o serie interminabila de intreruperi provocate de electronica masinii, Constantin Aur a terminat la final pe locul secund in clasamentul de cupa si pe pozitia a cincea in clasamentul general.

    Lista pilotilor care s-au evidentiat pe specialele din Banat a fost continuata de Catalin Cismaru, care a castigat prima speciala din batalia cupei, pentru ca la final sa urce pe treapta a treia a podiumului. In clasamentul general el a terminat al saselea, asigurandu-si obtinerea primelor puncte din acest sezon.

    Aflat la prima sa prezenta in Cupa Mitsubishi Lancer, Thomas Abraham a terminat cele doua zile pe locul patru, punctele obtinute fiind suficiente pentru a-l propulsa pe pozitia a sasea in topul competitiei.

    Alexandru Pitigoi si Mihai Leu au fost constransi sa depuna armele din cauza unor probleme tehnice. Si mai putin fericit a fost periplul lui Sorin Badea, care si-a terminat evolutia in prima speciala a zilei secunde, in urma unei iesiri in decor.

    Victorii PS: B. Marisca 9, C. Cismaru 1. Lideri succesivi: PS 1 C. Cismaru; PS 2-10 B. Marisca.
    Clasament Cupa Mitsubishi dupa etapa 2: 1. Bogdan Marisca 42p, 2. Constantin Aur 29p, 3. Catalin Cismaru 22p, 4. Mihai Leu 17p, 5. Alexandru Pitigoi 12p, 6. Thomas Abraham 11p, 7. Vlad Terzi 7p, 8. Horatiu Savu 5p, 9.Ciprian Ciobotaru 1p, 10. Sorin Badea 1p.
    Vizualizari: 690