rss

CRR2, Raliul Banatului Montan: Cinci nume cunoscute

  1. 06/04/2007
  2. Tags: Raliul banatului montan
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pentru cinci piloti, runda a doua a CRR a reprezentat prilejul unei duble. Este vorba de Raspopa (Gr.A), Porcisteanu (N 1.6), Mihalache (H), Marisca (Cupa Mitsubishi) si Turbatu (Cupa Dacia Joe), care se impusesera si in runda inaugurala a intrecerii interne.

    La capatul a doua zile grele de concurs, grupa N a fost adjudecata de Bogdan Marisca, cel care s-a impus pentru a doua oara la rand in Cupa Mitsubishi, urmat de Marco Tempestini si Danny Ungur.  

    La echipe s-a impus Motorhome Napoca Rally Team cu 52 de puncte (au punctat Marisca, Tempestini, Graef, Stanoiev) in fata celor de la Viola BKP, care au insumat doar 37 de puncte (au punctat Gartofan, Raspopa, Mihalahe, Turbatu).

    La grupa N 1.6 s-a impus Vali Porcisteanu, el devansandu-i pe rand pe Ciprian Savu si Alex Filip.

    In cadrul Cupei Dacia Joe, batalia a fost foate stransa, o data din cauza numarului mare de participanti, cat si din cauza specificatiilor similare ale masinilor. Cristi Turbatu a reusit sa se impuna in fata lui Bogdan Stanoiev cu un ecart total de numai cinci secunde. A treia treapta a podiumului a fost ocupata de Ernest Mulner.

    In clasamentul debutantilor, pe podium au urcat Alin Iacomi, Bogdan Stanoiev si Lucian Sauciuc.

    In clasamentul grupei A, similar cu cel al grupei A 1,6 s-a impus detasat Adrian Raspopa (castigator a 4 PS) urmat de Dimitris Vergitsis si Alexandru Mitroi.
    Vizualizari: 732