rss

CRR Dunlop 8, Raliul Tara Barsei Dunlop SEAT, ziua intai: Aur este lider

  1. 24/08/2007
  2. Tags: CRR Dunlop 8, Raliul Tara Barsei Dunlop SEAT, Titi Aur
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ziua intai a Raliului Tara Barsei Dunlop SEAT a inceput cu o lovitura de teatru. Liderul ierarhiei absolute, Bogdan Marisca, a avut probleme la sistemul de franare si a incheiat ziua la 1:25.7 de lider. Acesta este Titi Aur, care si-a disputat suprematia cu Marco Tempestini.

    Aur a obtinut doua victorii de probe speciale, tot atatea cate a reusit si italianul, iar la final, campionul en-titre avea un avans de 1.6 secunde. Pe locul trei, dar cu sanse bune la victorie, se situeaza Dan Gartofan, care are un handicap de 9.8 secunde fata de lider.

    Leu, Cismaru, Pitigoi, Badea si Morar sunt si ei in zona punctelor, urmati de Onoriu, Ungur si Marisca. La Grupa A, Vergitsis si Mitroi sunt separati de numai 2.6 secunde, si isi vor disputa victoria in ziua secunda, in timp ce la Grupa H, Graef are deja un avans important.

    N-a fost o zi lipsita de peripetii. Cel mai spectaculos incident s-a petrecut in PS2, culmea, in acelasi loc. Mai intai a iesit in decor masina condusa de Razvan Trisnevschi, dupa care, cea a lui Lucian Boureanu, care a trecut in zbor peste celalalt bolid.
    Vizualizari: 1144