rss

CRR Dunlop 8, Raliul Tara Barsei Dunlop SEAT, Cupa Logan Joe: Stanoiev, fara rival

  1. 30/08/2007
  2. Tags: Cupa logan joe, Stanoiev
    Vezi toate fotografiile (1)
    A opta runda a stagiunii si a treia pe macadam in Cupa Logan JOE a fost adjudecata fara drept de apel de Bogdan Stanoiev. Dupa ce a ratat, si din pricina conjuncturii, sa-si adjudece prima pozitie, Stanoiev a vrut sa-si creasca sansele la locul 2 si sa probeze din nou ca merge excelent pe macadam.

    Stanoiev nu le-a lasat vreo sansa adversarilor, trecandu-si in palmares cel mai bun timp in 7 dintre cele 9 "speciale". Pentru evolutia sa excelenta, concretizata cu o victorie, dar si ca o compensatie morala pentru faptul ca a pierdut la "masa verde" prima editie a Cupei, Stanoiev a fost declarat „OMUL CURSEI”, primind trofeul acordat de agentia Motor Media International si de FRAS.

    Aflat in lupta directa cu Stanoiev pentru locul secund in ierarhia stagiunii, brasoveanul Ernest Mulner nu a reusit sa tina ritmul impus de acesta. Mai mult, la final, din pricina unor probleme tehnice, s-a clasat pe locul al treilea in Raliul Tara Barsei Dunlop SEAT, prilejuindu-i lui Bogdan Samoila cel mai bun rezultat al sezonului.
    Vizualizari: 696